Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטין והדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

שלחתי לו מייל, וזאת התשובה (הממש מהירה!) -

Valentine 1 company updates their software every couple of months (about every 6 months or so). In order to upgarde the V1, we have to ship the V1 directly to the V1 factory in Ohio, USA and pay them about a $50 USD fee to upgrade the software into the newest software. This only applies to individuals who purchased directly from the V1 factory in Ohio (we are one of them). They are the only ones certified to upgrade the V1 radar detector.

So the newest version that we have is 3.863 (about 3-4 months old). Most sellers on the internet (especialy from Europe) have versions 3.861 which is a couple of months older than the one that we have. We get new orders every week (We already have a couple of units in stock at this time).

So the current V1 radar detector is good enough for you to use the V1 anywhere in the world. Then when the new one comes (probably by summer of 2008.), it will be version 3.864 which is not much of a different in improvement compared to the one that we already have (version 3.863). We currently have the latest and best performing V1 radar detectors on the market (all of our products have manufacturer serial numbers on them) for warranty purposes.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מוכר רציני

שאלת אותו על משלוח משותף לשני מכשירים?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לשלוח לחו"ל?

אז איך בארץ הם מעדכנים בלי לשלוח?

ואם שולחים לחו"ל, מה לגבי עלויות משלוח פלוס עדכון? זה עדיין משתלם מול קניה בארץ וקבלת עדכונים חינם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה הלחץ לעדכן תוכנה?

המכשיר שלי בן שנתיים ללא עדכון תוכנה, ועובד מצויין!

לא יודע מה הם מעדכנים בתוכנה, אבל לשלם 50 דולר עבור העדכון + משלוח... לא נראה לי.....

כל עוד המכשיר עובד (ועובד טוב), אני לא רואה סיבה להוציא עוד כסף על עדכונים..

פורסם

כאמור, בסופו של יום, עלות משלוח לארה"ב + 50$ עדכון + עלות משלום חזרה , יצאו בערך כמו לקנות מכשיר חדש.

ואין לי מושג איך מעדכנים בארץ בלי משלוח. אולי ע"י הסכם ייבוא בלעדי, הם קנו איזה כבל מיוחד ישירות מהחברה שמייצרת את ה V1 שמאפשר להם לעדכן את המכשיר.

או שהם פשוט פותחים את המכשיר ב"מעבדה" שלהם - ומעדכנים אותו.

אבל בכל מקרה - אין צורך ממשי לעדכן את המכשיר.

הוא עובד מצויין עכשיו. אין סיבה שלא יעבוד מצויין גם עוד שנה ושנתיים.

פורסם

אגב המלצה חמה לגבי המוכר מ EBAY

ששמתי את הלינק,כמו ש Discover אמר,בחור מאד מבין ומאד נחמד ואמין.

הכל הלך לי איתו ממש חלק,הוא כתב על האריזה שזה רכיב אלקטרוני שעולה 39.90

והכל הלך בלי בעיות,הזמנתי את זה ביום ראשון וביום חמישי זה כבר היה אצלי,

המכשיר אצלי ועובד כבר שלושה חודשים :-)

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אני נדלקתי על המכשיר שנמצא בתוך המראה

מעניין מתי הוא מגיע , למישהו יש מושג?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka, לדעתי מדובר על מישהו שמחליף את המראה עצמה ומשאיר את בית המראה המקורי.

בטח משהו די יקר (עולה לפחות כמו הV1) שמיוצר באופן מיוחד (CUSTOM MADE) ע"י איזו סדנא בארה"ב.

פורסם

יכול להיות אבל יש גם אפשרות שזאת פשוט מראה שיש בתוכה את הגלאי , אולי הלהיט החדש

לפי דעתי זה גאוני גם יפה יותר גם פחות מפריע לשדה ראיה וגם פחות מושך תשומת לב

פורסם

עוד משהו שהייתי בודק עם המוכר זה אם הגלאי חדש לגמרי (BRAND NEW) או שהוא הוא מחודש עם SERIAL חדש.

כי הבנתי שבאתר הרישמי של V1 הם מוכרים גלאים מחודשים עם SERIAL חדש.

מה גם אם תסתכל באתר של V1 - לא הצלחתי למצוא שום איזכור אם זה חדש, מחודש, או מה מצבו, רק כתוב שיש שם אחריות ל30 יום ואם אתה לא מרוצה תקבל את כספך חזרה.

פורסם
אני נדלקתי על המכשיר שנמצא בתוך המראה

מעניין מתי הוא מגיע , למישהו יש מושג?

נראה לי שהמוצר הזה יכל לתת את אותה תוצאה.

אמנם לא שימושי לחלוטין בארץ מאחר ומותאם בעיקר לארצות הברית, יש בה gpsמובנה עם תקשורת שמתאימה לאמריקה אבל המראה הזו כוללת מערכת שיכולה לתקשר עם הוולנטיין בתוספת מקשר אלחוטי (לינק מצורף) בתשלום נוסף. זה מכפיל את מחיר הוולנטיין אבל בהחלט יותר אלגנטי...http://www.netshops.com/cart/shopper.cfm?action=view&key=CHE004&tid=CHE004&source=channel_intelligence_gbase&ci_src=14110944&ci_sku=CHE004-8

ובנוסף למראה, צריך את החלק הבא, כדי שיקשר לוונלטיין :

http://www.banoggle.com/products/cheetah/cheetah-valentine-one-interface.aspx?source=googlebase

פורסם

יש לי שאלה לחברים בעליי הוולנטיין.

לקליאו ציפוי מיוחד על השמשה הקדמית שאמור לשבש את פעילות הגלאי אבל ישנו חלון קטן בתחתית השמשה, האם זה גבוהה מספיק למיקום הגלאי? החלון מעל הווישרים וישנו קו ישר ביינו לבין החלון האחורי.

61935314hm8.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חבל שאי אפשר לשים את הציפוי על כל הרכב

• תוכן חדש...