Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התקנתי בלנטרה 96 זוג רמקולים מאחורה 6/9 פיוניר (350W) וזוג מורל טמפו קואקס (הדגם עם הטוויטר באמצע) 5.25" בדלתות הקידמיות. המתקין היה מתקין מקצועי. ה-HU הוא של פיוניר 7600MP.

הבעיה שלי היא עם המורל מקדימה, בעוצמות שמע יחסית גבוהות (מעל 35-40 מתוך 60 של הווליום) ברגע שיש מעט תוכן עם בס, המורלים משמיעים צליל הדומה לפיצופוץ שנשמע לי כאילו מדובר על רוויה של ה-HU. פתחתי יחד עם המתקין את הכיסוי של הדלת והרעש עדיין נשמע (כלומר לא בגלל כיסוי הדלת שעלול לנגוע ברמקול).

שאלתי האם להמשיך לחקור בכיוון של בעיות בהתקנה, או האם יכול להיות שכבר בווליום כזה המגבר הפנימי של הפיוניר קטן על הרמקולים ומכאן נובע הרעש? יתכן ואני ירכוש מגבר, אבל לא הייתי רוצה להתקין מגבר ולגלות שיש אותו רעש....

תודה מראש.

רועי

פורסם

לי זה נשמע כמו כיוון לקוי.

וגם אלמנט 5.25 לא יכל לרד נמוך יכול להיות שחתכו אותו נמוך מדי.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...