Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקומפוננט 6 וחצי ממליצים לחתוך על 80HZ עכשיו בגלל שב5 ורבע הוופר קטן יותר יש בעיה בזה שהוא יתאמץ יותר?

בכל זאת הוופר יותר קטן מה שאומר שהוא יתאמץ יותר בגלל הגודל כדי להגיע ל-80HZ? יש בעיה בזה או שמומלץ לחתוך על 100+ וכדומה?

*אני יגיע למפגש הקרוב אני מקווה להגיע לכיוון שאני באמת רוצה.

תודה

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

זה תלוי בוופר עצמו . באיזה וופר מדובר ?

וופר קטן יותר אכן ירד פחות נמוך , אבל כל מקרה לגופו , אני לא מזמן קניתי מערכת לרכב שלי בעבודה , הסט שם הוא חמש ורבע (גנסיס אודיופיל) ואין לו שום בעיה להיות חתוך ב 80.

זה כמובן תלוי גם באיכות ההתקנה , איטום , נפח העבודה , הספקים , זוית החיתוך וכו ..

בכל מקרה , לא קשה לבדוק , תפעיל רק את הוופר , תחתוך אותו ב 100 ותתחיל לרדת עד שתרגיש שאתה מגיע לגבול . ולפי זה תכוון ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זהו שיש בעיה

דרך הרדיו דיסק שלי Panasonic 7105 אפשר לחתוך רק על 80 הכי נמוך, 135 ומעלה, ודרך המגבר אני לא רוצה להתעסק בזה

עד עכשיו הוא היה חתוך על 135 והיה עובד כמו טויטר ואז חתכתי בדלתות את הפלסטיקים כדי שלא הגיע וכל זה והורדתי אותו ל-80. אני לא שומע שום עיוות פשוט היה לי הרגשה מוזרה בגלל הגודל אבל אם אתה אומר =]

דרך אגב מדובר על MB quart discus

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...