Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על סיאט אביזה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער שאני מתפרץ פה באמצע הדיון הסוער, אבל יש לי כמה הערות:

1. לסובארו B3 אין תא מטען, בכלל, כלום, אפס, נדה. אני לא מכניס שמה שישיית קולה בעמידה.

2. אני חושב שכמה אנשים כאן עדיין לא הבינו, אבל מי שקונה איביזה בחיים לא יתעניין בסובארו, ומי שמזמין פולו לא יילך לקנות מזדה 2. מיושנת (האיביזה מיושנת? ישבתם בכלל בסובארו?) או לא, ה-VAGיות יציגו לעולם איכויות שהמתחרות יגיעו אליהן רק בעוד דור או 2. נקודה.

תשבו באוקטביה ואז תלכו תשבו במזדה 3.

תסעו בג'טה ותעברו לפוקוס.

ואם לא תבינו מה ההבדל אז באמת כדאי שתקנו סובארו, או פוקוס או כל אחת מאלה.

אבל חלק לא קטן מהאוכ', אלו שלא דוחפים להם בגרון ליסינגיות למיניהן, פשוט מבינים את ההבדל, פשוט מרגישים אותו.

עובדה, הגולף זכתה בסקר YNET למשפחתית הכי טובה.

ואני בטוח שאם מישהו היה מראה לנו נתוני מסירה לשוק הפרטי בלבד (להוציא ליסינג/חברות ועוד) VW יהיו במקום הרבה יותר גבוהה מרוב מתחרותיה.

והאיכות ב-VW עוברת בכל מכוניות הקונצרן, נכון אז לאחת יש אור כחול בפנים, לאחת אור ירוק ולאחרת אדום, אבל הבסיס אותו בסיס.

אנשים פה שוכחים, אבל תודות לגולף דור 4, ולפאסאט הקודמת כל שוק הרכב עבר שדרוג בכל מה שנוגע לאיכות וגימור.

תביאו עכשיו כל רכב שנת 99, גם כזה שעולה פי 3 מהגולף, ותראו איך הגולף משאיר לו אבק (וחלקיקי דש-בורד שהתקלפו) בכל מה שנוגע לאיכות פנימית.

למה אתם חושבים שהפוקוס החדשה והמונידאו הקודמת היו באיכות שהן היו? הן פירקו הרבה פאסאטים ע"מ להבין איך עושים את זה.

פורסם

דעתי אומנם משוחדת אבל זה עדין לא יהפוך את העיצוב של הסובארו לנסבל.

זה כמו להשוות את בר רפאלי לרבקה מיכאלי.

האיביזה נותנת תמורה מצויינת לכסף ומדברת יותר ללב מאשר לראש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בספק אם הסובארו בטוחה יותר - לאיביזה יש 4 כוכבי בטיחות עם ציון טוב.

הסובארו השיגה במבחני הריסוק של ANCAP האוסטרלי (אם תקרא שם באתר תראה שמדובר על השלוחה האוסטרלית של NCAP) תראה שלזכות ה-B3 (האימפרזה החדשה) עומד 5 כוכבי ריסוק וארבע כוכבי ריסוק בפגיעה בהולכי רגל! מדובר על ציונים משמעותית טובים יותר מאלו שהשיגה האיביזה היישנה.

http://www.mynrma.com.au/cps/rde/xchg/mynrma/hs.xsl/ancap_subaru_impreza_2007_onwards.htm

ציון של ארבע כוכבים כבר מזמן הפף להיות הרף התחתון של ציוני הבטיחות למכוניות החדשות (תזכר באפקט שנוצר על קבלת הארבע כוכבים שקיבלה הסיויק החדשה או הQ7 ).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כל עוד לא מדובר ב-NCAP האירופאי, זה ממש לא מעניין אותי.

אני ממש לא מחסידי סובארו (או יפניות בכלל, למען האמת) וגם לא מחובבי סיאט הגדולים.

אומנם לא ממש ניתן להשוות את האיביזה ל-B3, אבל אין שום ספק את מי אני מעדיף - בגלל האיכות הטובה משמעותית בתא הנוסעים, בגלל העיצוב העדיף משמעותית ובגלל האיבזור הרב שהסיאט מעניקה.

זהו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפני שאתה פוסל, תבדוק באתר עצמו ותראה שכל הפרמטרים זהים ולמעשה מדובר על שלוחה של NCAP (יש להם גם ביפן אגב).

אגב, גם באתר של רוני אהרנוביץ (שלגבי טיב הבנתו לעולם הרכב אין עוררין) תוכל לראות את התייחסות שלו לנושא.

לא יעזור כלום הB3 בטוחה יותר, מרווחת יותר מאחור והרבה יותר נוחה מהאיביזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...