Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ה206 שלי ... (A3 vs POLO GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנים : פולו : 00 אודי : 98

מנוע : פולו : 1.6 אודי :1.8T

כיום אני נוסע על 206 XS שלא בא לי עליה יומיים אחרי שקניתי אותה ... והיא מוצעת למכירה...

מה אתם הייתם קונים ?

איזה שיפור אני ארגיש ?

מה כדאי ?

תודה

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כיום אני נוסע על 206 XS שלא בא לי עליה יומיים אחרי שקניתי אותה ... והיא מוצאת למכירה...

מה אתם הייתם קונים ?

איזה שיפור אני ירגיש ?

מה כדאי ?

תודה

דניאל

היי דניאל. קודם כל - יומיים אחרי שקנית את ה-XS לא בא לך עליה? בכלל בדקת אותה לפני שקנית?

אם תסביר למה לא בא לך עליה, אולי אפשר יהיה לעזור יותר בנוגע למה כדאי לך לבחור.

הפולו בבסיסה מכונית מאוד דומה ל-206 מבחינת גודל וזריזות. היתרון שלה הוא במנוע החזק שמספק ביצועים טובים יותר, אבל יש לזכור כי הוא עשה קצת בעיות עם הדלק הישראלי ולכן הופסק הייבוא. הפולו גם תהיה זולה יותר לאחזקה מהאאודי.

החסרונות מול האאודי - כוח. מרווח. איכות פנימית. אבזור.

בכל מקרה שתיהן יהיו חזקות יותר וכנראה יתאימו לך יותר. האאודי יקרה בהרבה לאחזקה וכדאי שתקח את זה בחשבון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כיום אני נוסע על 206 XS שלא בא לי עליה יומיים אחרי שקניתי אותה ... והיא מוצאת למכירה...

מה אתם הייתם קונים ?

איזה שיפור אני ירגיש ?

מה כדאי ?

תודה

דניאל

היי דניאל. קודם כל - יומיים אחרי שקנית את ה-XS לא בא לך עליה? בכלל בדקת אותה לפני שקנית?

אם תסביר למה לא בא לך עליה, אולי אפשר יהיה לעזור יותר בנוגע למה כדאי לך לבחור.

הפולו בבסיסה מכונית מאוד דומה ל-206 מבחינת גודל וזריזות. היתרון שלה הוא במנוע החזק שמספק ביצועים טובים יותר, אבל יש לזכור כי הוא עשה קצת בעיות עם הדלק הישראלי ולכן הופסק הייבוא. הפולו גם תהיה זולה יותר לאחזקה מהאאודי.

החסרונות מול האאודי - כוח. מרווח. איכות פנימית. אבזור.

בכל מקרה שתיהן יהיו חזקות יותר וכנראה יתאימו לך יותר. האאודי יקרה בהרבה לאחזקה וכדאי שתקח את זה בחשבון.

רוני

אתה מכיר את זה שאתה לא מתחבר למשהו גם אם אין שום סיבה שבעולם ...

זה בערך מה שקרה לי עם ה206 :?

בן אדם כמוני שאוהב מכוניות, קונה אוטו ופתאום אין לו את מה שהוא חשב שיהיה לו (מבחינת אהבה לרכב). בוא נגיד שאני יורד למטה מתיישב על הכסא של הנהג ו... כלום אפילו לא חיוך.

זה נשמע מוזר אבל זה מה יש אני לא מתחבר לאוטו.

עזוב לרגע את הכסף , נניח שאין לי בעיה של כסף (סדר גודל של 70K זאת אומרת יש לי עוד 20K להוסיף על ה206).

אם יש לך עוד איזה אלטרנטיבה אני אשמח לשמוע...

בכל אופן אני אשמח לקבל דעות\הצעות שלכם.

תודה

דניאל

פורסם

בן אדם כמוני שאוהב מכוניות, קונה אוטו ופתאום אין לו את מה שהוא חשב שיהיה לו (מבחינת אהבה לרכב). בוא נגיד שאני יורד למטה מתיישב על הכסא של הנהג ו... כלום אפילו לא חיוך.

זה מה שקורה שקונים רכב מבלי להתנסות עליו לפני.

לרשימה שלך הייתי מוסף גם גולף GTI שנת 99, המחיר זהה לאודי שנת 98.

קח בחשבון ששני הרכבים (גולף, A3) בשנתונים אלה לא זולים לתחזוקה.

ביטוח יקר

אגרת רישוי יקרה (קבוצה 4)

בלאי של חלקים יקרים וכו

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

שי

נכון אבל איך אני הייתי אמור להתנסות על הרכב הזה הרי אין אותו לאף אחד שאני מכיר ולקחת נסיעת מבחן זה משקר כי שלי זה 90 כ"X ובנסיעת מבחן זה 110 מה גם ששלי שנת 99 והשנייה 03.

דניאל

פורסם

שי

נכון אבל איך אני הייתי אמור להתנסות על הרכב הזה הרי אין אותו לאף אחד שאני מכיר ולקחת נסיעת מבחן זה משקר כי שלי זה 90 כ"X ובנסיעת מבחן זה 110 מה גם ששלי שנת 99 והשנייה 03.

דניאל

רק הכוח, זה מה שכל כך היה חסר לך? נסיעת מבחן דווקא היתה עושה טוב, היית יכול להעריך לפחות אם יש את ה"קליק". ככה סתם זרקת כסף, לא מבריק במיוחד :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

שי

דניאל

אני מקווה רק שלא הושפעת מהפורום בתור החותמת הסופית לקניה של ה206....

בקשר לפולו GTI ולאאודי A3.

אאודי לא הייתי קונה , יקרה מדי לאחזקה , ביטוח ובכלל מה אתה צריך קומפקטית?

פולו GTI רכב שאני מאוד אוהב אבל למרבה הצער לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר.

אם אתה שואל אותי, עדיף כבר איביזה טורבו (שמורה כמובן)

ואם פולו, אז עדיף כבר 16V , לדעתי ההפרש בין ה 16V ל GTI לא מצדיק הפרש של כ 20 אלף ש"ח ביניהם :!: (כשמדברים על שנתון 2000)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שי

דניאל

רק הכוח, זה מה שכל כך היה חסר לך? נסיעת מבחן דווקא היתה עושה טוב, היית יכול להעריך לפחות אם יש את ה"קליק". ככה סתם זרקת כסף, לא מבריק במיוחד :roll:

טוב או קיי עשיתי טעות , מודה ...

מה לעשות עכשיו זאת השאלה ...

דניאל

פורסם
אני אישית ממציץ על A3 טורבו :) אוטו עם 180 סוסים מטוס קצת ממתקים והוא נהיה חיה רעה!

ב98 150 סוסים. לא 180.

זה עדיין 60 סוסים יותר ממה שיש לי עכשיו :oops:

דניאל

פורסם

אייל הפולו GTI שווה את ההבדל בין ה 16V

דגם ה 16V הוא רכב חלש מאד וכמובן חלש משמעותית מה GTI

בעלת מנוע נפלא וחזק ביחס לרכב.

תוסיף גם את הקסנונים המדהימים והרי לך הבדל של 20 אלף.

שאלת הדלק מוטלת בספק ..

פורסם

שי

דניאל

אני מקווה רק שלא הושפעת מהפורום בתור החותמת הסופית לקניה של ה206....

בקשר לפולו GTI ולאאודי A3.

אאודי לא הייתי קונה , יקרה מדי לאחזקה , ביטוח ובכלל מה אתה צריך קומפקטית?

פולו GTI רכב שאני מאוד אוהב אבל למרבה הצער לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר.

אם אתה שואל אותי, עדיף כבר איביזה טורבו (שמורה כמובן)

ואם פולו, אז עדיף כבר 16V , לדעתי ההפרש בין ה 16V ל GTI לא מצדיק הפרש של כ 20 אלף ש"ח ביניהם :!: (כשמדברים על שנתון 2000)

איביזה טורבו שנת 01 עולה 79K שזה כבר באמת יותר מידי...

דניאל

• תוכן חדש...