Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני צריך להרים את הרכב, לפרק את הברגים ולהרכיב

או שפשוט אפשר להוציא את האומים, להכניס את המוט ולסגור?

ולמה בדיוק צריך לעשות את זה בשיטה הנבחרת?

עד עכשיו לא הבנתי, יש שאמרו שיש צורך להרים את האוטו ויש שאמרו שלא

למה?

תודה.

פורסם

מבחינה הגיונית - אין צורך להרים את הרכב (בכדי לא להוציא את הפרונט מאיזון).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
צריך להרים...

אפשר לדעת על מה אתה מבסס את דבריך?

פורסם

אסור להרים את הרכב.

אם תרים את הרכב ,בזמן שיחרור האומים הבולם יצנח למטה ביחד עם המתלה, לכוון את זה חזרה לחורים כשהכול מורכב (ומשקל הגלגלים) זה לא כ"כ נעים.

הפעולה האחרונה שצריך לעשות לפני שיחרור האומים והרכבת מוט הגישור היא נסיעה קדימה מס' מטרים עם הגה ישר וחנייה על משטח ישר.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
אסור להרים את הרכב.

אם תרים את הרכב ,בזמן שיחרור האומים הבולם יצנח למטה ביחד עם המתלה, לכוון את זה חזרה לחורים כשהכול מורכב (ומשקל הגלגלים) זה לא כ"כ נעים.

הפעולה האחרונה שצריך לעשות לפני שיחרור האומים והרכבת מוט הגישור היא נסיעה קדימה מס' מטרים עם הגה ישר וחנייה על משטח ישר.

הרבה שטויות...

קו---------------------------------------

פורסם
הרבה שטויות...

תן הוכחות..

אני הייתי מוסיף למה שכבר אמר GFORCE שמומלץ אולי לתמוך את הרכב ממתחת (בשילוב נעילת גלגלים אחורית), אבל ממש לא להרים את הרכב.

זו דעתי בכל מקרה.

פורסם
תן הוכחות..

.

הוכחות?

1- הבולם לא יפול גם אם תנער אותו ממש חזק... :S

כל העניין זה להוריד את המתח מהבתי בולם ולהחזיר אותם מתוחים יותר, אם אתה ממש פוחד שיפול לך הבולםP: אל תרים את האוטו 4 מטר לאוויר, רק תוריד את המתח,

2-ככה אני מרכיב בעבודה... לפי הוראות של יצרנים, תעשה עם זה מה שאתה רוצה,

אני מדבר על מוט לא מתכוונן,

מתכוונן אפשר למתוח,

קו---------------------------------------

פורסם
הוכחות?

1- הבולם לא יפול גם אם תנער אותו ממש חזק... :S

כל העניין זה להוריד את המתח מהבתי בולם ולהחזיר אותם מתוחים יותר, אם אתה ממש פוחד שיפול לך הבולםP: אל תרים את האוטו 4 מטר לאוויר, רק תוריד את המתח,

2-ככה אני מרכיב בעבודה... לפי הוראות של יצרנים, תעשה עם זה מה שאתה רוצה,

אני מדבר על מוט לא מתכוונן,

מתכוונן אפשר למתוח,

הבנתי, ואני אישית עדיין לא מסכים.

לגבי מוט לא מתכונן:

נחזור רגע למצב שבו הרכב עומד (והבתי בולמים במצב הטבעי שלהם), הרי זהו המצב שאותו אתה רוצה לשמר, הלא כן?

אם אתה מרים את הרכב אזי אתה טיפה מרחיב את הבתי בולמים (משחרר עומס) ונועל את הSTRUT במצב הפתוח שלהם.

כעת המצב שנוצר, הוא שאתה שומר על המצב החדש, ולא מנסה לשמר את ההתנהגות שהייתה לך, ואותה אתה רוצה לקבל בפניה תחת עומס. (כאן אולי אני טועה - אבל זאת לפחות דעתי)

תחשוב על זה,

אתה לא צריך להסכים איתי - להפך, אני רוצה לשמוע את דעתך האישית (והניסיון)

מענין באמת לראות את אותו הרכב שהורכב לו פעם ככה, ופעם אחרת, ולקבל חוות דעת של כמה אנשים. (עדיף כאלו שיש להם ניסיון עם רכב ספציפי המדובר)

פורסם
הרבה שטויות...

שטויות-התגובה ה"מפורטת" שרשמת בהתחלה שמעידה על זילזול וחוסר רצינות.

"צריך להרים..." לאיזה גובה? מוט מתכוונן או לא? זה שדעתך שונה משלי זה מקובל ,אתה יכול לרשום גם שלדעתך צריך להפוך את האוטו על הגג לפני זה.

אבל נראה לי שאנחנו עדיין לא מכירים ברמה כזו שמותר לך לבקר אותי אישית.

הדברים שרשמתי מבוססים על הידע והניסיון האישי שלי. זו הדרך בה אני עושה את הדברים ,מי שרוצה ליישם את זה בבקשה..

אתה מוזמן להרים 206 306 כשהברגים משוחררים-בהצלחה!.ב205 ו106 אתה יכול להרים עד לרגע שהגלגלים עוזבים את הרצפה ועדיין זו לא הדרך לעשות זאת.

הרמן : בכדי שהסטראט יעשה את תפקידו עליו להיות תחת מתח ,על מנת לצמצם את התנועה האלסטית של של בתי הבולמים.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...