Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ) למכור או לתקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

יש לי אופל אסטרה דיזל כבר 4 שנים לפני כחודשים החלה המשאבת סולר לגסוס , פרט לבעיה זו לא החלפתי ברכב כלום( חוץ מצלחות בלמים)

הרכב שווה 33000 ש"ח כנראה שלא אצליח למכור אותו ביותר מ23000 החלפת משאבה תעלה לי כ6500 ( 5500 משאבה +800 עבודה)

אני נוסע ביום 100 ק"מ

*במידה ואני מוכר מהן החלופות שלי מבחינת אמינות צריכת דלק נמוכה ( אסטרה עושה 1/16 ) ?

*במידה ונחליט להשאיר את האופל האם ידוע על מחלות נוספות מעבר למשאבה ?

תודה

פורסם

תמיד ניתן למצוא משאבה מפירוק.

דבר שני, אתה בעצמך אמרת שהרכב אצלך כבר 4 שנים ולא החלפת בו כלום למעט אותה משאבת סולר סוררת.

אם כך אני מניח שאם היו "מחלות ילדות" היית כבר יודע עליהם:).

under construction..

פורסם

ערב טוב

1 ברור שניתן למצוא משאבה בפרוקיות אך הכול לזמן שאול כלומר אורך חיים לא ידוע ( להבנתי החברה מיעדת את המשאבה ל-200,000ק"מ )וגם מחירן כ3000/2000 , 5500 עולה משופצת+800 עבודה לא זול

2 לא התכוונתי למחלות ילדות אך אולי שמעתם על בעיות נוספות שאני לא שמעתי מעבר למשאבה

3 מה היתם עושים במקומי ?

4 אני יכול לגרד אולי עוד עשריה כדי" להתקדם קצת "

תודה על העזרה

פורסם

בדוק בEBAY. לפעמים יש שם הפתעות אדירות.

חפש בEBAY האנגלי תחת ווקסהול www.ebay.co.uk

ב EBAY הגרמני תחת אופל www.ebay.de

ובEBAY הראשי תחת שניהם. www.ebay.com

אם כל זה לא עוזר, ובהנחה שאתה הולך להפסיד על הרכב עשירייה אם אתה מוכר, ולהוסיף עשירייה אם אתה קונה , אז אתה חוזר לנקודת המוצא,לכן לדעתי אם אתה מרוצה מהרכב באופן כללי, תשקיע במשאבה ותמשיך לנסוע בו עוד שנים רבות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...