Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לי המוח האלקטרוני של בקרת אקלים והשמע במזדה 6, עקב התקלה המסך תצוגה נחלש / לא קורא CD / כל הפונקציות עובדות חוץ מכפתורי השמע בנוסף לזה שאי אפשר לראות כלום או לדעת מה עושים בדיוק שלוחצים.

בבדיקה בחברה אין אחריות על החלק הזה, והוא עולה בסביבות 7000 ש"ח

מה אפשר לעשות בנדון והאם יש מחירים זולים.

פורסם

אולי כבר קיים מתאם פלסטי איכותי, אם כן, אזי ניתן להוציא את הרדיו המקורי ולהתקין אחד אחר לא מקורי, כולל MP3 ואף יותר פונקציות, במחיר ריאלי לכל כיס.

באם יש שליטה מההגה, זו עלולה להיות בעיה.

אינני חושב שקיים כזה מתאם, אך שווה בדיקה. לפני זמן מה לא היה קיים, אך תמיד רכבים שלא היה להם מתאמים, לבסוף הגיעו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החלק הזה הוא לא באחריות.

המזגן והרדיו עובדים אבל ה- CD לא עובד,שליטה מההגה עובדת כרגיל.

בחודש הקרוב אני מפרק את הרדיו דיסק המקורי של האוטו ומחליף להד יונט אחר אז גם כך אני לא מסתמך עליו, אבל העניין הוא שאני רוצה שהמסך יעבוד.

הבעיה שנוצרה עקב התקלה הזו זה שאין תצוגה במסך INFO, וכמעט 70% מהתאורה של הפאנל פלסטיק (כפתורים וכדו') נעלמה

• תוכן חדש...