Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס - חוות דעת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל המחיר של האוטו מדובר בקנייה לא רעה (בתנאי שלא מבקשים מחיר מעל המחירון.

רכב שיקח אותך ממקום למקום ולא יציע שום פינוק מעבר לזה.

המכלולים המכניים די אמינים,התקלות צפויות במקומות אחרים.

רוב הרכבים שימשו בעברם כרכב השכרה/ליסינג.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מכונית בסיסית ולא איכותית. במחיר טוב היא אולי קנייה סבירה, אך יש מכוניות עדיפות משמעותית במחירים לא גבוהים משמעותית. בצע חיפוש בפורום לעוד תוצאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למרות שהלאנוס הוא רכב בסיסי ואני לא מחבב אותו, עבור אותו סכום כסף הוא לא יהיה

עדיף על אסטרה שנמצאת משהו כמו 5 שנים יותר על הכביש ?

קרטמן,אם תשקול גם סופר מיני בתקציב שלך אופציות הרכישה שלך יתרחבו ( פונטו,סקסו,פולו של סוף שנות ה 90 לדוגמא )

פורסם

מאחר ומגיע נהג נוסף לרכב, והוא אמא שלי, הדרישות קצת עלו.. אמא שלי תנהג באופן קבוע כל יום לעבודה במרחק של כ20 ק"מ וחזור.

לכן הדרישות הן מכונית שנת 95 ומעלה, אם יהיה משהו טוב בשנת 94 אז גם בא בחשבון..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ובגלל שגם אני נהג אז יש עדיפות למנוע 1600 או למנוע 1400 שיהיה חזק יחסית (כמו ב205 למשל שמפגין נוכחות).

פורסם
מכונית בסיסית ולא איכותית. במחיר טוב היא אולי קנייה סבירה, אך יש מכוניות עדיפות משמעותית במחירים לא גבוהים משמעותית. בצע חיפוש בפורום לעוד תוצאות.

רוני

אשמח לשמוע. תגיד את הדגמים שאתה מדבר עליהם ואערוך חיפוש אודותיהם. סתם לערוך חיפוש לא ממוקד לא יעזור בכלום. תודה.

• תוכן חדש...