Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה תענוג - סרטון על סובארו STI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכלתי להתאפק, הנה אני משחרר.

פורד מוסטנג מול סובארו STI

סרטון עם ביצועים (יתרון למביני אנגלית)

נותן תובנות מעניינות על הסובארו

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם
לא יכלתי להתאפק, הנה אני משחרר.

פורד מוסטנג מול סובארו STI

סרטון עם ביצועים (יתרון למביני אנגלית)

נותן תובנות מעניינות על הסובארו

תודה על ההפנייה.

החלק הכי כואב הוא המחיר: just under 40K dollar. בשקלים של היום זה 140K ש"ח, כמו "אחותה" לאותיות - ה- TSI של VW :-) לך תבין למה בארץ גובים עליה כ"כ הרבה (גם בהתחשב במיסוי ובלה בלה בלה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יותר יפה בשחור , הכחול עושה אותה עושה אותה עוד יותר מצועצעת ממה שהיא ניראת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

LOL. תגובה משעשעת לסרטי הunpimp your auto של הגולף GTI...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרעיון אכן משעשע - רק חבל שגנוב.

פרסומת דומה, עד כמעט זהה, כבר הוצגה בארץ לפיאט גרנדה-פונטו או לאחת מהשברולט הקטנות (דייהו) שנמכרות פה.

אני לא מצליח להזכר למי מהן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הרכב פשוט מכוער.

ראיתי צילום של ה STI והתלהבתי אבל הסרטון ממחיש את הכל.

זה עובר,

כשמתקרבים אליה זה כבר לא כל כך נורא,

כשממש קרובים כבר מתחילים להתפעל,

כשמתיישבים ומתחילים לסוע אתה שוכח הכל.. :-D

פורסם

לגבי הנהיגה אין בי שמץ של פיקפוק.

לדעתי ה B3 היא אוסף של חלקים שהעתיקו בצורה גרוע ממכוניות אחרות, וחיברו אותם יחד.

ראיתי תמונה של ה STI ונשמתי לרווחה כי נראתה ממש טוב (מקדימה) אבל כשראיתי את הסרטון כאן, התאכזבתי.

פורסם

חה , מגניב =)

זה כבר נהיה עניין של ירידות בין החברות ולא פרסומת לחברה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הרכב נראה מדהים, לא דומה בכלל לגרסאות ה-B3 הרגילות שיש (וגם לא לדגם ה-"ספורט"), והסרטון משכמו ומעלה.

אבל בכל זאת, מחכה לאיבו שתגיע לארץ 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...