Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט ברטה היא בסה"כ קורסיקה 2 דלתות כמו שמונטה קרלו היא לומינה 2 דלתות. צריכת הדלק לא מטורפת, משהו כמו 1:6-9, או במילים אחרות אני מכיר כמה רכבים שאוכלים הרבה יותר. האם אתה מסוגל לחיות עם זה - שיקול שלך.

פורסם

סתם עוד ספינה אמריקאית שתיינית. קצת יותר טובה מהקורסיקה, אבל מתלים רכים מאוד, שכשאתה נוסע נסיעות ארוכות, אתה יורד מהאוטו עם מחלת ים. אם אתה מסוגל להתמודד עם זה, אז תקנה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חיה רעה?:shock: זה רכב שהיה בתחילת דרכו רכב של ספרים (סליחה-מעצבי שיער) והיום הוא נפוץ בעיקר אצל סרסורים סוג ז', מהסוג שלא יכול לרכוש סדרה 5 ראויה בצבע שחור ושאפילו ה"נקבות" שלו לא מכבדות אותו.

וכן, נהגתי בה לפני משהו כמו עשר שנים וכבר אז התביישתי להראות בתוכה.

פורסם

אז מה היה לנו שם:

רכב של ספרים

רכב של סרסורים(מהסוג שלא יכול לרכוש במוו 5)

שחורה כמובן סרסורים = שחורה...

כמה הכללות בתגובה אחת :?

favorite 1 נראה שאתה בוחר את הרכב שלך רק לפי איך שהוא נתפס בעיניי אחרים :roll:

פורסם

אין מה להתבייש - רוב האוכלוסיה מתחשבת בזה.

לדעתי הרכב הזה נראה מוזר מאוד.

בטח בלתי אפשרי להשיג חלקי פח בשבילו............

האמת חשבתי שלא היה יבוא מסודר שלהן לארץ ואיזה 2 יחידות שיצא לראות עד היום הן יבוא אישי.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קורסיקה / טמפסט עם 2 דלתות, שכשהיתה חדשה נחשבה כבר אז לפריטמיבית ומיושנת.

אין לה שום יומרות ספורטיביות, ולא הבנתי למה כוונתך בביטוי "חיה רעה". זה פגר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז מה היה לנו שם:

רכב של ספרים

רכב של סרסורים(מהסוג שלא יכול לרכוש במוו 5)

שחורה כמובן סרסורים = שחורה...

כמה הכללות בתגובה אחת :?

favorite 1 נראה שאתה בוחר את הרכב שלך רק לפי איך שהוא נתפס בעיניי אחרים :roll:

היה בהכללות שלי סוג של הומור, חבל שפיספסת:wink:

אני ממש לא פוליטקלי-קורקט ולכן אני אנסח שנית בכדי שכבודו לא יתעצבן:

מדובר אם כן ברכב בעל עיצוב "מוחצן" בצורה עילגת כלשהי. האינטריור (מישהו כבר הזכיר את הסאנבירד "המהוללת"?) זוועתי ברמה כזו שרק האקסטריור יכול להשתוות לו, הגיר הינו בעל תפקוד מעליב, נוחות הנסיעה (אם אפשר לקרוא לזה כך) שקולה לאנייה טרופה בלב ים, צריכת הדלק הינה שערורייתית ואינה עולה בקנה מידה אחד עם ביצועיו של הרכב. וזה רק על קצה המזלג.

דר"א- האקסמפלר שאני נהגתי בו היה שייך לחבר של אבי, אזרח אמריקאי שקנה את הרכב עם בואו לארץ בתחילת שנות ה -90. הרכב נמכר לבן אדם (אם אפשר לקרוא לו כך) שנדמה שאפילו יוסי פרנקוס לא יכול לשייך אותו לשום קטגוריה של ערס מכיוון שהוא ענה על כל קריטריון אפשרי- וזה הרי לא ייתכן. ביום המכירה, הרוכש הגיע עם עוד חבר בעל חזות מאיימת ביותר שהפלא ופלא גם הוא היה חמוש בשברולט ברטה אדומה עם מדבקת "TURBO" ולאחר מכן נעלמו להן לאופק שתי ברטות- האחת אדומה, השנייה לבנה, וכל מה שנותר לנו למלמל היה "ברוך שפטרנו". גם מהרכב כמובן... אחחח, היו ימים בהם שברולט ברטה היתה סמל סטאטוס, מזל שהם חלפו.

• תוכן חדש...