Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלינגו / קנגו/ פרטנר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה קצת דחופה האמת , רק מניסיון אם אפשר השנה היא 2001 - 2002

תודה מראש אשמח לעזרה8)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

מנסיון ורק מנסיון (7 שנים ,שלושה רכבי ברלינג) ,התשובה - ברלינגו.

ברמה העקרונית ברלינגו ופרטנר הינם כמעט אותם רכבים כך שההשוואה צריכה להיות מול הקנגו.

הברלינגו הרבה יותר נוחה ,יותר רחבה בהעמסה ואם אתה קונה את גרסת 2 דלתות צד - הרווחת .

אומנם הברלינגו פחות זריזה מהקנגו (70 כ"ס) אבל הנוחות מחפה על כך.

הנסיון שלי הוא על מנוע ללא טורבו שהשמועות מדברות על כך שאינו אמין כמו הרגיל אבל בהחלט חזק יותר (90כ"ס).

השתדל למצוא רכב שמור שלא נשחט.

הברלינגו יכולה להיות אופציה נפלאה גם כרכב משפחתי.

המתלים הרבה יותר איכותיים מהקנגו ובהחלט סופגים מהמורות בכבוד (אם כי צריך להזהר מהגחון הנמוך).

הנדסת האנוש טובה בהרבה יותר מהקנגו ובמיוחד זכורים לי לרעה מתגי חלונות החשמל שגורמים לחיכוך היד בדופן המושב (בקנגו) .

המזגן בברלינגו טוב הרבה יותר אף על פי שהחלל הפנימי גדול יותר.

זהו פחות או יותר.

בברכה

מוטי.

פורסם

המלצה שלי - תקנה את מה שתמצא במצב יותר טוב כי הפערים לא גדולים.

מציאה אמיתית יכולה להיות אם מישהו השתמש ברכב כזה כמשפחתי.

אין הרבה אנשים כאלה (אני אחד מהם).

אם לא תמצא - חפש קילומטראז' נמוך מ 200 אלף,( כמה שיותר נמוך -יותר טוב),הסטוריה של טיפולים חובה, בלי שיפוץ ראש מנוע ושים לב למצב הרצועות( גם טיימינג וגם אביזרים -במיוחד בברלינגו\פרטנר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיוני, ולפי נסיון של חבריי לעבודה (כולנו נוהגים/נהגנו על ברלינגו) - איני יכול להמליץ לך על הרכב הנ"ל (או על הפרטנר הזהה לו) עקב תקלות נשנות רבות וחוזרות, וכפי שצויין, לרכב הנ"ל יש נטיה לקרוע רצועת אביזרים, וממנה - פגיעה ברצועת טיימינג ונזק למנוע. במיוחד יהיה נכון הדבר לרכב מהשנתון אותו אתה מחפש. יהיה קצת קשה למצוא רכב כזה עם ק"מ נמוך יחסית, ושלא "נשחט".

רנו קנגו תהייה אולי קצת יותר קטנה, וקצת פחות נוחה אבל לדעתי (ולפי חוות דעת של אנשים ששאלתי) - יותר אמינה מהברלינגו/פרטנר.

שוב, כעצת קודמיי - נסה למצוא רכב (בין אם זה קנגו או ברלינגו), שטופל כהלכה, עם קילומטראז' נמוך ככל שתוכל.

alfa 156 2.5.

פורסם

היו לי בעבר 2 ברלינגו, ועכשיו אני נוהג על קנגו, שבדיוק אתמול הגיעה ל 260 אלף ק"מ. כתבתי רבות על שתי המכוניות, וממש אין לי כוח לחזור על אותם הדברים בפעם העשירית. בפורום יש את כל המידע.

אני רק רוצה להיתייחס לתגובה שמעלי, מניסיוני האישי בלבד, קנגו לא יותר אמינה מהברלינגו, אלא ההפך, ואחזקתה יותר יקרה (לא מדובר בהפרשים ענקיים, לא באחזקה ולא באמינות)

קח בחשבון דבר אחד :אתה קונה את הרכב נניח ב 20000 ש"ח, תכין עוד 6-7-10 אלף ש"ח להשקיע בו במהלך השנה הראשונה.

בהצלחה, ואם יש שאלות יותר ממוקדות, אשמח לענות

פורסם
מנסיוני, ולפי נסיון של חבריי לעבודה (כולנו נוהגים/נהגנו על ברלינגו) - איני יכול להמליץ לך על הרכב הנ"ל (או על הפרטנר הזהה לו) עקב תקלות נשנות רבות וחוזרות, וכפי שצויין, לרכב הנ"ל יש נטיה לקרוע רצועת אביזרים, וממנה - פגיעה ברצועת טיימינג ונזק למנוע. במיוחד יהיה נכון הדבר לרכב מהשנתון אותו אתה מחפש. יהיה קצת קשה למצוא רכב כזה עם ק"מ נמוך יחסית, ושלא "נשחט".

רנו קנגו תהייה אולי קצת יותר קטנה, וקצת פחות נוחה אבל לדעתי (ולפי חוות דעת של אנשים ששאלתי) - יותר אמינה מהברלינגו/פרטנר.

שוב, כעצת קודמיי - נסה למצוא רכב (בין אם זה קנגו או ברלינגו), שטופל כהלכה, עם קילומטראז' נמוך ככל שתוכל.

למיטב ידעתי זה הפוך, הברלינגו/פרטנר יותר אמינות מהקנגו.

למיטב זכרוני הקנגו יותר זולה מהברלינגו אבל פחות אמינה.

לפותח השרשור- כמו שכולם אמרו נסה למצוא רכב שמור ככל האפשר.

פורסם

למגיבים שמעליי: הבעתי רק את דעתי האישית. יש במקום עבודתי 4 רכבי ברלינגו (משנתונים דומים) וכולם עמוסי תקלות (לשון המעטה) ולכן איני יכול להמליץ לטובה.

לשמחתי, הצלחתי להשתחרר מה"צרה" הזו לאחרונה.

עם זאת אני בטוח שיש כאלה שהברלינגו שלהם משרת אותם נאמנה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה השימוש המיועד?

כעיקרון שתיהן חלשות והניסיון שלי עם פרטנר הראה בעיות אמינות (מאוררים, משאבת הגה, מותחני טיימינג שגומרים ראש מנוע ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים).

אם אתה יכול לעלות קצת לך על דובלו 2003 עם מנוע JTD שתיתן איכות חיים הרבה יותר גבוהה בזכות מנוע חזק ומאוד חסכוני ואמינות טובה בהרבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר שלי רוצה למכור ברלינגו כנ"ל שנת 2001 הוא שדרג לרכב 7 מקומות עקב הולדת ילד רביעי.

אם אתה מעוניין תפנה אלי בה"פ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי, האם שידרוג כזה חוקי ?

האם ניתן לשנות באופן חוקי את מספר מקומות הישיבה, שרשום ברישיון הרכב ?

פורסם

הוא מוכר את הברלינגו עקב כך שהוא שידרג לרכב אחר עם 7 מקומות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, אחרי שקראתי את התגובה של צבי בשעה נורמאלית, ברור שזה רכב אחר. :roll:

אתמול בלילה נזכרתי, שבזמנו מכרו דובלו עם מושבים נוספים בתא המטען, וסמל"ת קיבלו לזה אישור חוקי, וחשבתי, שאולי יש אפשרות כזאת גם לברלינגו.

• תוכן חדש...