Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לרכב כבישטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי חבר שהוא צייר, והוא יוצא לשטח הרבה. יש לו כרגע SUPER LANCER, שאני לא יודע מה הוא לא עשה לה כבר.

הוא רוצה רכב שייסע טוב מאוד בשטח, ז"א לא שבילים רק, אלא ממש שטח, ויהיה גם טוב לכביש, באותה מידה.

הוא רוצה גם רכב שיהיה ניתן לישון בו, וגם לאחסן בו את הציורים.

הוא חושב על DEFENDER. מה לומר לו? כן/לא/למה לא?

וגם - תנו הצעות משלכם.

בתודה, מנחם פ

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
שלום!

הוא חושב על DEFENDER. מה לומר לו? כן/לא/למה לא?

בתודה, מנחם פ

כן, כי זה הדבר האמיתי

לא, כי זה נוסע כמו משאית בכביש

למה לא, כי דיפנדר צריך טיפוח ואהבה והוא ממש לא מתאים לכאלה שזהו הרכב שטח הראשון שלהם.

באיזה תקציב מדובר?

לי יש במצטבר כ7 שנים דיפנדר (2 רכבים במרוצת השנים) ואני לא מתכוון להחליף אותו כ"כ מהר אבל מתוך אותם 7 שנים במשך 6.5 שנים היה לי עוד רכב לנסיעות היום יומיות. אני לא אומר שאי אפשר לחיות איתו כרכב עיקרי אבל זה קשה וצריך לאהוב את זה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מדובר בכ-30-50K ש"ח

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

בסכומים הללו שיחסוך לעצמו את החיפוש.

ב50 הוא ימצא רכבים שחוטים שעברו התעללות קשה בדר"כ

וב30 אולי הוא ימצא רכב אחרי תאונה (טוטללוס):wink:

שתבין, דיפנדרים נמכרים ממכרז משטרתי באיזור ה40K ובדר"כ הם נמכרים עם מנוע גמור ונראים כאילו עדר פילים אנס אותם.

פורסם

אז מה אתה/ם מציע/ים? אפשר להתגמש על המחיר.. לפי מה שהבנתי ממנו היום, הוא יכול לקחת גם איזה ECONOLINE... העיקר שיהיה לו מקום, לציורים ולישון. וגם שטח...

פורסם

אקונולין לשטח?!?!?!?!?:shock:

אם צריכת דלק לא חשובה כ"כ אז וונדורה 4X4, גם רכב גדול עם הרבה מקום לאחסון ושינה וגם 4X4 עם עבירות סבירה יחסית

פורסם

וא חשב על וונדורה, אבל רב הוונדורות הן אמבולנס לשעבר, או חיית עבודה שנראית כאילו "עדר פילים אנס אותה"... אילו עוד המלצות יש לך?

פורסם

בתקציב הזה כמעט כל רכב שתקנה יהייה במצב די רע

אם התקציב יגדל קצת יש ביד 2 2 סוואנות 4X4 למכירה יוצאי הכח הבנלאומי עם מעט מאוד ק"מ (אם אני זוכר נכון אחת מהן באיזור ה35K ק"מ)

פורסם

סובארו לאגסי,או אימפרזה כפולות הנעה (דגם הסטיישן מומלץ) שנתונים 98 והלאה ,

אמינות ,זול לאחזקה ,פרקטי בעיר,משייט לא רע בכביש המהיר בנוחות ובנינוחות ,חיסכון בדלק

כמו שנכתב מעלי ,ונכון, הדיפנדר הוא רכב "קצה" ,החיים היומיומיים עימו אינם קלים במיוחד בעיר,בדכ משמש כרכב שני

וזאת בעיקר בגלל,גודל פיזי,זמינות חלפים,עלות הטיפולים,מחזורי התיקונים ,נוחות נסיעה

יגאל

פורסם

אני הייתי עם תקציב כזה מחפש סוזוקי ויטרה מודל 96 בערך.יש גם דגם 5 דלתות.

חיסכונית , אמינה, לא יקרה להחזקה וסבירה בשטח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סובארו לאגסי,או אימפרזה כפולות הנעה (דגם הסטיישן מומלץ) שנתונים 98 והלאה ,

אמינות ,זול לאחזקה ,פרקטי בעיר,משייט לא רע בכביש המהיר בנוחות ובנינוחות ,חיסכון בדלק

כמו שנכתב מעלי ,ונכון, הדיפנדר הוא רכב "קצה" ,החיים היומיומיים עימו אינם קלים במיוחד בעיר,בדכ משמש כרכב שני

וזאת בעיקר בגלל,גודל פיזי,זמינות חלפים,עלות הטיפולים,מחזורי התיקונים ,נוחות נסיעה

יגאל

הלו, הבחור דיבר על שטח, אפילו שבילים לא מספיקים לו.

מה שכתבת כאן מספיק בקושי לשבילים שטוחים.

אני נוסע בפורסטר וגם זה שטח מוגבל, שלא לדבר על שטח קשה.

גם ונדורות וסוואנות אינן מתאימות לשטח אמיתי.

עדיף להחליט על גודל הרכב, כי רכבי השטח מתחילים בסמוראי וג'ימני ומסתיימים במפלצות.

אולי כדאי להפנות את השאלה לפורום ג'יפטריפ, שם מבינים יותר ברכבי שטח.

בהצלחה

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

גם ונדורות וסוואנות אינן מתאימות לשטח אמיתי.

פיני

ספר את זה לאלה שעשו את הסכינים של נחל דימונה עם וונדורה 4X4:lol:

• תוכן חדש...