Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 97 או קורסה 98?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי כמה אופציות לרכישת רכבים. לפני כן אני אגדיר את הצרכים שלי- זקוק לרכב לנסיעות קצרות 7 ימים בשבוע, כה 15 ק"מ ביום. כלומר הרכב ממש לא הולך לסוע מהבחינה הזו, אני צריךך בעיקר רק להגיע למקום העבודה שלי. חשובה לי האמינות בעיקר, הנוחות היא שולית בשבילי עקב הנסיעות הקצרות.

2 אפשרויות של רכבים מחברים שלי שנמכרים:

1)אופל קורסה, 97, 1400000 קמ, 1400.

2)פיאט פונטו, 98, 1310000 קמ, 1100.

שני הרכבים הם ידניים, וזה גם משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו- חיייב להיות ידני.

אני זקוק מכם לעזרה בבחירה בין שני הרכבים הללו, מבחינת האמינות (אם אפשר להשוות גם את עלות החלפים בינהם זה יהיה מצוין).

בנוסף שני דגמים אחרים שאני שוקל, למרות שכרגע לא מצאתי מישהו שמוכר, הם סקסו ופיאסטה- בשנים הללו. האם עדיף לחכות לאחד מרכבים הללו?

תודה רבה

פורסם

בתור בעלים מאוד מרוצה כבר שנה לאופל קורסה 1400 שנת 97 קיבלתי אותה עם 144,000 ק"מ

מכונית מעולה וחסכונית אמינות דיי גבוהה כמובן אם טיפלו בה נכון וזה מה שאני ממשיך אז האמינות טובה מאוד

לגבי הפונטו היתה לחבר שלי אחת - חלפים זולים אבל מבלה יותר מידי במוסכים לרב בעיות חשמל

קטנות ומעצבנות (רדיו,אורות...וכ"ו) אבל חסכונית יותר מהאופל

מבחינה כוחנית לאופל יש יתרון בקשר לזריזות אני לא יודע לומר

מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!

פורסם

אהלן,

בדקתי את הפונטו המדוברת- יד שלישית, 98, 1100, 55 כ"ס עם 130000 ק"מ.

יש לי שתי בעיות איתה:

1) 55 כ"ס(שלא ידעתי בטלפון שזה ככה), היא סוחבת סביר אבל לא יותר מזה, את העליות של חיפה.

2)בעל הרכב עשה טיפול כל 15,000 ק"מ (פעם בשנה כשהיה אצלו) ושם מילאו לו מים ירוקים ברדיאטור. הוא אומר שהוא בדק כל שבוע שהמים בסדר, ובממוצע הוא היה צריך להוסיף איזה חצי ליטר פעם בחודש חודשיים לרדיאטור. בעיה היא שהוא הוסיף מי ברז- אמרו לי שזה מנוע אלומיניום שרגיש למי ברז מבחינת קורוזיה. האם גם תוספת של מי ברז על מים ירוקים שהחולפו פעם בשנה היא מזיקה גם כן?

בקשר לפונטו בהנחה ששאר הדברים יתגלו כבסדר: שלדה, גיר האם נראה לכם שמור מספיק.

אגב, היום ראיתי רכב נוסף, פיאסטה 95 (אני יודע שבסכום זה אני יכול להרשות לעצמי יותר -20K בערך, אך לא מצאתי באיזור בחיפה משהו חדש יותר בינתיים). הרכב שמור מאוד מבחינת קילומטרים -116,000, הבחורה שעכשיו איתו כמעט ולא נוסעת עליו, אך הוא לא ממש שמור חיצוני ופנימית. מה תוכלו לספר על המנוע 1300 של פיאסטה- כמה כוחות סוס יש לו?

הוא השמיע רעשים יחסית. לא צפצופים או חריקות, אבל פשוט רעש מוגבר של מנוע- האם זה המנוע או שאולי פשוט האטימות ברכב לא טובה ושומעים כל פיפס?

תודה רבה למגיבים

ושבת שלום

פורסם

לגבי מנוע 1300 של הפיאסטה יות' - זהו מנוע מאוד מיושן, שקיים גם בדגמי אסקורט בשנות ה80, מנוע מוכר ואמין.

הספק - אם אני לא טועה- 60 כוחות סוס. אבל מנסיוני הרכב סוחב לא רע.

וכן, הוא רועש. לא שהאטימות לא טובה - המנוע רועש.

• תוכן חדש...