Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח הת'רד אתה לא מחפש מערכת "SQL" אלה SQ לפי מה שאתה מתאר.

לפי דעתי תחפש מגברים יד שניה זה יותר זול וגם תוכל ליקנות משהו יותר אכותי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שומע בסאונד יחסית גבוהה אני מאמין ואין לי דרך למדוד או להמחיש לך כמה גבוה אבל רק את הסאב אני לא אוהב שהוא מגיע לשלב שהוא מתחיל לרעוד.

אני רוצה פאנצ'ים חזקים מהירים ומדוייקים. לא כאלה שירעידו את האוטו בתחילת הפקק - חושב שזאת התחשבות מינימאלית:-)

ושוב הכיוון הכללי זה SQL אבל זה לא צריך לעמוד ברמת תקן של כלום. זה לא שאני אמשיך לשפר עד שאני אגיע לSQL.

אני אמשיך עד שאני אהיה מרוצה וזהו.

ואני מאמין שעם המוצרים הנכונים אפשר להגיע לרמות כיוון מדהימות אבל אני בן אדם פשוט אני.

לא מבקש הרבה רק את האמצע.

ד"א יש מפגש בקרוב בצפון?

אני יודע שיש מדי פעם בנשר. . . אשמח לראות כמה מערכות ולשמוע עוד כמה גיוונים שונים ומשונים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אם אני הייתי צריך להרכיב מערכת בכ7K

HU : קנווד kdcw534ugy (בעל כניסת USB וממיר 24 BIT )או CLARION DXZ 656MP מחיר 1500 שח

front comp: אם אהבת את הייבריד אז סבבה אם לא במחיר הזה אפשר 3 חלקים היי אנרג'י (במידה וההתקנה נוחה ).

בערך 2500 על סט קידמי

AMP : הייתי הולך עלMAC 4200 או GTO 10004 כ1100 ש"ח כ- 1600 שח בהתאמה .

AMP MONO: אחרי המון התלבטויות אני ממליץ על המגבר שאצלי CLARION 1200.1 מסדרת PRO AUDIO שיתן לך הרבה גמישות בבחירת סאב

או שידרוג סאב מחירו כ 1900 שח

SUB : אצלי היה קפה פרפט סתיבה אטומה סאב מעולה אבל קצת חלש לטעמי לכם החלפתי אותו (נדבק לו הסליל מהמגבר)

אם זה מספיק חזק בשבילך אז מחירו + תיבה מקורית כ 1400 שח האופציה שאני הייתי הולך עליה היא:

cerwin vega vmax 12.2 מדוייק ועוצמתי עם תיבה בבניה עצמית בכ1400 שח

או לחלופין האופציה הכי טובה לדעתי מדוייק וקצת פחות חזק מהסרוין זה KIKCER CVR12 שעם תתיבה יעלה כ1000

(מכיר אישית את הסאב מרכב של משפחה הוא מעולה ומדוייק וזול).

סה"כ עבור רכיבים חדשים (אם זה מה שאת מעוניין ) מינמום 8K לא כולל התקנה שאני מאמין עוד 1000 כולל חיווט וזה בעניי המינמום להשגת תוצאה נורמאלית כמו שאתה מחפש מבלי לשדרג כל יומיים

תכלס אם אתה סגור על סט קידמי (היבריד) ב100% ואתה רוצה סאב שלא מחייב שהוא חזק .

אז באופציה השניה (אני חושב שהיא ממש יותר כדאית )

HU : בעל TIME COR.. הכי זול שתמצא נניח כ2000

FRONT COMP : הייברד בכ 2400

AMP : קיקר 650.4 בכ 2300 שח

SUB : קיקר(זה שהמלצתי קודם) + תיבה 1000 ש"ח

אופציה 2 נותנת לך מרחב תימרון עם פחות רכיבים אך יותר טובים שתוכל אם תרצה תמיד להוסיף מונו למרות שלדעתי זה יספיק .

זה לעניות דעתי מה שכדאי לעשות בתקציב הנל עם חריגה קטנה

פורסם

טוב אז אני חושב על פנל של אלפיין או ה 9845 או ה47 אפשר לדעת תכלס במה נבדלים כל המכשירים של אלפיין?

והרמקולים יהיו מורל הייבריד אוביישן 6.5.

איזה מגבר לקחת? מעדיף 4 ערוצים שמוציא בסביבות ה 120W RMS שיהיה 4 ערוצים כי יש לי סאב קטן לבינתיים שאני אחבר בגישור של CRAG 8 אינטש'.

ואם וכאשר ארצה להוסיף רמקולים אז אקנה קומפוננט.

VW GOLF V5 2001

פורסם
אם אני הייתי צריך להרכיב מערכת בכ7K

HU : קנווד kdcw534ugy (בעל כניסת USB וממיר 24 BIT )או CLARION DXZ 656MP מחיר 1500 שח

front comp: אם אהבת את הייבריד אז סבבה אם לא במחיר הזה אפשר 3 חלקים היי אנרג'י (במידה וההתקנה נוחה ).

בערך 2500 על סט קידמי

AMP : הייתי הולך עלMAC 4200 או GTO 10004 כ1100 ש"ח כ- 1600 שח בהתאמה .הייתי מסתפק בהחלט במאק אודיו

AMP MONO: אחרי המון התלבטויות אני ממליץ על המגבר שאצלי CLARION 1200.1 מסדרת PRO AUDIO שיתן לך הרבה גמישות בבחירת סאב

או שידרוג סאב מחירו כ 1900 שח אם אז הייתי הולך על הפייל PLA3000D זה מגבר חזק מאוד וזול מאוד יחסית הוא עולה כ1000 ש"ח

SUB : אצלי היה קפה פרפט סתיבה אטומה סאב מעולה אבל קצת חלש לטעמי לכם החלפתי אותו (נדבק לו הסליל מהמגבר)

אם זה מספיק חזק בשבילך אז מחירו + תיבה מקורית כ 1400 שח האופציה שאני הייתי הולך עליה היא:

cerwin vega vmax 12.2 מדוייק ועוצמתי עם תיבה בבניה עצמית בכ1400 שח

או לחלופין האופציה הכי טובה לדעתי מדוייק וקצת פחות חזק מהסרוין זה KIKCER CVR12 שעם תתיבה יעלה כ1000

(מכיר אישית את הסאב מרכב של משפחה הוא מעולה ומדוייק וזול).

אם אז את הHED

סה"כ עבור רכיבים חדשים (אם זה מה שאת מעוניין ) מינמום 8K לא כולל התקנה שאני מאמין עוד 1000 כולל חיווט וזה בעניי המינמום להשגת תוצאה נורמאלית כמו שאתה מחפש מבלי לשדרג כל יומיים הייתי לוקח את הכסף שנחסך (כולל על ההפרש בין ההרץ להייבריד ) ושם אותו על התקנה מעולה אצל מתקין טוב , ואם נשאר אזי על איטום

תכלס אם אתה סגור על סט קידמי (היבריד) ב100% ואתה רוצה סאב שלא מחייב שהוא חזק .

זה לעניות דעתי מה שכדאי לעשות בתקציב הנל עם חריגה קטנה

עדיף אומנם HU עם המון פיצ'רים , אבל עם התקנה טובה אתה לא תצטרך אולי את הTC , ואז ההבדל קטן של איכות הסאונד בHU , יעלה לך בתוספת גדולה מאוד של איכות מההתקנה

טוב אז אני חושב על פנל של אלפיין או ה 9845 או ה47 אפשר לדעת תכלס במה נבדלים כל המכשירים של אלפיין?

והרמקולים יהיו מורל הייבריד אוביישן 6.5.

איזה מגבר לקחת? מעדיף 4 ערוצים שמוציא בסביבות ה 120W RMS שיהיה 4 ערוצים כי יש לי סאב קטן לבינתיים שאני אחבר בגישור של CRAG 8 אינטש'. אם יש לך את האטון קראג , אני לא חושב שהסאבים שהוא המליץ טובים מהם . אם חסר לך משהו אתה יכול להגדיל את הסאב . אבל אם תתן לו מגבר מונו חזק אתה תשמע ממנו מצויין

ואם וכאשר ארצה להוסיף רמקולים אז אקנה קומפוננט.

הייבריד זה קומפוננט

תשמע , השאלה היחידה היא האם אתה רוצה ומתכנן התחיל לשדרג בעתיד הנראה לעיין או לא . כי אם אני הייתי במקומך , הייתי משקיע יותר בהתקנה מאשר במוצרים . התקנה טובה תתן לך יותר איכות מאשר תוספת האיכות שתקבל ממוצרים יותר יקרים

בברכה יהודה

פורסם

לגביי מונו של פייל . אני לא יכול להביע דעה כי אני לא מכיר את המוצר הנל.

לגביי האטון אחלה סאב אבל לדעתי לא יתאים למה שאתה מחפש .

לגבי התקנה טובה : ברור שחשוב התקנה טובה ,אבל כדיי לבנות במה בלי TC צריך למלא את הרכב בבניות ,זה ארוך ,מסובך ו

עולה המון כסף,ורוב הסיכויים שלא היה ניתן להעביר את זה לרכב הבא .

בעניי התקנה טובה : חיווט נכון ומתאים צריכת הזרם + איטום , ל"זרוק " את האלמנטים במקומות הכי נוחים להתקנה ברכב (בלי לבנות או להרוס ) ולהשתמש בTC כדיי לבנות במה .

בלי קשר (אפשר בבקשה קישור לפייל לראות במה מדובר )

אגב בעניי ההייברד לא סט משהו בכלל בייחוד אם אתה מחפש עוצמה (הסט היה מותקן אצלי )

הטויטר נמרח בעוצמה גבוהה והבאס לא דופק .

הייתי ממליץ על K2P (גם היה מותקן אצלי ) אחלה וופר אבל בעוצמה גבוהה צריך לכסות את הטויטר בשמיכה .

למרות ששמעתי מישהו שהגיע איתו לתוצאה טובה במפגש האחרון (הוא שם את הטויטרים על הדש בורד מופנים כלפי מעלה )

פורסם

1. אני מתכנן על איטום

2. רוצה מערכת בלי לשדרג בטוח שלא בזמן הקרוב.

3. צריך קומפוננט חזק עוצמתי לא צורם שישמעו נקי פתוח להצעות מקווה לשמוע את מה שאתם מציעים

VW GOLF V5 2001

פורסם

היי אנרג'י 1600 שח

מונו פייל PLA3000D מחירו כ 1000 שח

שני COMPVR קיקר יתנו לך באס חזק ומדויק יותר מהפייל וL5 מחיר של שני כאלו סביבות ה1100-1200 שח

hu לבחירתך ,אני לא איבנתי בידיוק למה אתה מתקוון .

ומבר 4 יציאות של Z4100 ב 1100 שח של מק האודיו עם חשובה לך המדבקה על המגבר או את אותו המגבר רק פולס האודיו במחיר נמוך יותר ב 650 שח

ואופה יש לך מערכת חמודה.:wave:

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

חושב שאני מתחיל להיסגר. . .

פאנל של אלפיין, באיזה דגמים יש טיים קורקשן?

מגבר מאק אודיו 4200 שבינתיים יגביר קומפוננט וסאב.

ד"א מה ההבדל בין הסדרה הישנה לחדשה? (יש משהו 4500 ובערך אותו המחיר)

קומפוננט או מורל הייבריד אוביישן או MB QUART סדרת הרפרנס אם אני לא טועה.

הסאב של CRAG שיש לי בינתיים.

ואיטום לדלתות קדמיות בינתיים.

איך זה בינתיים?

VW GOLF V5 2001

פורסם

לגבי התקנה טובה : ברור שחשוב התקנה טובה ,אבל כדיי לבנות במה בלי TC צריך למלא את הרכב בבניות ,זה ארוך ,מסובך ו

עולה המון כסף,ורוב הסיכויים שלא היה ניתן להעביר את זה לרכב הבא .כמה זמן אתה מתכנן להשאר עם הרכב ? אם אתה הולך למכור עוד מעט אז לא , אבל רוב האנשים מחזיקים רכב שנתיים ומעלה . אז בשביל שנתיים של מוסיקה לא שווה לעשות בניות או לשלם למקצוען שיעשה את זה ?

בעניי התקנה טובה : חיווט נכון ומתאים צריכת הזרם + איטום , ל"זרוק " את האלמנטים במקומות הכי נוחים להתקנה ברכב (בלי לבנות או להרוס ) ולהשתמש בTC כדיי לבנות במה .

לך תחפש את התרד' של NADERSHADOW , לגבי המקינטוש שלו , באחד הדפים שם יש הסבר למה מה שאתה אומר לא נכון

בלי קשר (אפשר בבקשה קישור לפייל לראות במה מדובר )אחפש ואמצא

אגב בעניי ההייברד לא סט משהו בכלל בייחוד אם אתה מחפש עוצמה (הסט היה מותקן אצלי )

הטויטר נמרח בעוצמה גבוהה והבאס לא דופק .

הייתי ממליץ על K2P (גם היה מותקן אצלי ) אחלה וופר אבל בעוצמה גבוהה צריך לכסות את הטויטר בשמיכה .

הבעיה עם ההיבריד וגם הבעיה עם הפוקאל שניהם זה בעיית התקנה , להייבריד אין מיד כמו של פוקאל , אבל לא עד כדי כך כמו שאתה מתאר , והטוויטר של הפוקאל לא צריך שמיכה . הנה אתה מוכיח למה התקנה מעולה שווה כול גרוש

למרות ששמעתי מישהו שהגיע איתו לתוצאה טובה במפגש האחרון (הוא שם את הטויטרים על הדש בורד מופנים כלפי מעלה )

אם אני אתן משוואה שבה איכות מוסיקה שווה יחידות סוניות , ואנו רוצים להגיע למספר הכי גבוה של יחידות סוניות , אזי במערכות כאלו (רמות מחיר של 7-8K ) הייתי מגידל את התקציב לכיוון ה9-10K וחצי ממנו הייתי שם על התקנה כיוונים ואיטום

בברכה יהודה

פורסם

המשוואה הזו לא יכולה לעמוד בפני עצמה ..

זה תלוי ברכב שההתקנה מיועדת אליו ..

לי לדוגמא בפולו היה מקום רק למיד 4 אינץ בדש .. זה כמובן לא הספיק לי בשלב מסוים (בהתחלה כן , היה שם הייבריד והייתי מבסוט) , ואז הייתי חייב להשקיע בבניה בשביל לשים מידבאס סביר בדלתות..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...