Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש אצלי בעיה ברכב כאשר אני נוסע לא תמיד נדלקת לי המנורה של המצבר ואחרי כמה שניות היא מהבהבת ונכבת.לפעמים המנורה נדלקת יחד עם המנורה של הSRS ואז הם מתכבות

כבר היתי אצל כמה חשמלאים והם בדקו את הטעינה ואמרו שהכול בסדר ושהם לא רואים בעיה.

דרך אגב היה חסר לי חצי ליטר מים במצבר אבל אחרי שהוספתי עדיין המנורה לפעמים מהבהבת.

ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת אשמח אם תוכלו לעזור לי?

הרכב הוא הונדה סיוויק שנת 99

תודה מורג

פורסם

האם ציינת זאת בפני החשמלאי? האם הוא בעל ציוד אבחון לחיבור סקנר לתקע הדיאגנוסטיקה ומחשב ניהול המנוע ברכב?

בכל אופן, כאשר זה יקרה לך בפעם הבאה, כדאי לנסות לחלץ את קוד התקלה ממחשב הSRS .

יתכן ומדובר בהפסקות טעינה קצרות, לחילופין, קפיצות של טעינת יתר, לחילופי חילופין, בעיה אחרת, ואשר כאמור, הייתי מנסה לאתר אותה דרך המחשב שמזהה תקלה.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובות המהירות

את הרצועה של האלטרנטור מתחו לי אותה והבעיה עדיין ממשיכה

את אותה התקלה היה לי לפני חודש אבל זה נפסק והתחיל עכשיו

במוסך מורשה של הונדה יכולים לעלות על התקלה בחיבור במחשב לסורק או שתקלות כאלו אינם מופיעות

פורסם
במוסך מורשה של הונדה יכולים לעלות על התקלה בחיבור במחשב לסורק או שתקלות כאלו אינם מופיעות?

אם התקלה נשארה רשומה כן, אם לא, בפעם הבאה שזה קורה, ככל שניתן , אם זה בשעות פעילות של המוסך, סע ישירות אליו, אל תכבה מנוע, ושיתחברו, זאת למרות שהתקלה אמורה להשאר רשומה גם לאחר כיבוי מנוע, ככל שזכורני נכון.

בכל אופן, אם נורית המצבר נדלקה יחד עם נורית ה SRS , סביר מאוד שהקוד שיחולץ ממחשב ה SRS ,יצביע על בעיית מתח, אלטרנטור כנראה, או בעיית טעינה במעגל הזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עדכון

אחרי כמה התיעצויות עם כמה וכמה חשמלאים הוחלט לשלוח את האלטרנטור לשיפוץ ובנתים הכל עובד כמו שעון תודה רבה על העזרה!!!

רציתי לדעת אחרי שהרכב כבר הגיע לטמפרטורה של עבודה, השעון טורים מראה לי שהמנוע עובד בין 700-900 טור האם ככה צריך המנוע לעבוד אחרי שהגיע לטמפרטורה הנכונה?

• תוכן חדש...