Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר בדיקות רבות החלטתי לצמצם את הבחירה שלי לשני רכבים: סובארו B3 ומיצובישי לנסר 2008. שני הרכבים הללו הם רכבי ליסינג כלומר הגירסה של מיצובישי היא Executive וזו של הסובארו היא גם הפשוטה ביותר.

קראתי אינספור מאמרים של הסובארו החדשה ועל העובדה שהמנוע שלה חלש (יחסית), אך לא מצאתי מידע נוסף (למעט האתרים הרשמיים) על הלנסר החדשה. הן נראות לי די זהות מבחינת הגימור והן מבחינת הבטיחות האקטיבית והפסיבית.

ישנו הבדל מרכזי אחד שהמיצובישי מגיעה ללא רדיו :-( שזה די מאכזב מכיוון שאני לא באמת רוצה להוציא כסף נוסף על קניית רדיו.

אני אשמח לקבל את דעתכם. בסופו של דבר הגורמים המשפיעים מבחינתי:

1. בטיחותית (מעל הכל) לא ראיתי מבחני ריסוק של הלנסר. על הסוברו נערכו מבחני ריסוק באוסטרליה והיא קיבלה ציון די נאה.

http://www.bal.co.il/wheels/wheels/doc581-91.html

2. בסופו של דבר אני ארצה לקנות את הרכב ולכן אמינות וצריכת דלק למרות שכרגע לא משפיעים כן ישפיעו בעתיד.

האם יש לכם מידע נוסף על המיצובישי ?

תודה.

פורסם

משניהם הייתי לוקח את ה B3..

היא מכונית מודרנית הרבה יותר לעומת הלנסר שהוצגה לפני חמש שנים.

ה B3 מכונית נוחה ובנוייה טוב. יש לה 6 כריות אויר.

החסרון העיקרי ב B3 זה התא מטען הקטן..אם זה לא מפריע לך,לך עליה.

פורסם

הסובארו מכונית חדישה יותר ועל כן היא בטיחותית יותר.

תוכל לראות עפ"י IIHS האמריקאי

http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=354

http://www.iihs.org/ratings/ratingsbyseries.aspx?id=349

הסובארו זוכה לציוני בטיחות עדיפים וגבוהים יותר. בנוסף לחמשת הכוכבים אותו היא קיבלה בNCAP האוסטרלי (אם אני לא טועה הלנסר קיבלה 4 כוכבים שם)

בנוסף לזה, לסובארו ייתרון ברור בכל הקשור לרכות נסיעה ובידוד רעשים והיא מרווחת יותר.

המיצובישי מכוניות מיושנת שנמצאת בסוף דרכה המוטורי ועל כן למעט תא מטען עדיף ואולי ביצועים בקו ישר (גם היא לא נחשבת לחורכת אספלט-יש לה פחות כ"ס מלסובארו) אין לא ייתרונות גדולים על הסובארו. אתה תוכל לראות זאת במספר פריטים שכבר נמצאים סטנדרט ברוב המתחרים (הגה טלסקופי, הגה מצופה עור, כיוונון גובה מושב באמצעות ידית ראצ'ט ועוד).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מרשים, תוך 4 דקות האופציות שלרשותך הוכפלו!

פוקוס- מכונית מצוינת עם חסרון יחיד - ביצועים נמוכים עקב מנוע חלש ומשקל גבוה.

מגאן - חוץ ממוניטין אמינות לא מרשים, מדובר במכונית מצוינת.

שתיהן טובות מלנסר וה-B3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי המאגאן, אני יכול להעיד מנסיון אישי שלרכב אין בעיות מיוחדות.

אני עם המאגאן השניה שלי, הנוכחית מודל 2008, הרכב אצלי כ שמונה וחצי חודש, כ 30K ק"מ הרכב עבר והוא נטול בעיות..

הרכב שלי הוא הצעיר מבחינת ק"מ, 9 נוספים אשר קיבלו את הרכב איתי עברו את ה 40K , ורכב אחד גם את ה 50K , והרכבים נוסעים ללא בעיה..

המאגאן הקודמת שלי הוחזרה לאחר כ 3 שנים, 124K ק"מ, ו 0 תקלות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חחח :-).

אתה טוען שפוקוס היא מכונית מעולה אבל עם ביצועים נמוכים...מזכיר לי את אותה טענה בנוגע ל-B3.

בנוגע למגאן מאוד מפריע לי שאין חלונות חשמליים מאחור (בגירסת הליסינג) דבר ממש פעוט אבל ע"פ דעתי בכל פעם שאני אפעיל את האזעקה אני אצטרך לכבות אותה כדי לסגור את החלונות שמישהו שכח לסגור.

אני חושב שכבר אמרו את זה...אין מכונית מושלמת והשאלה היא על מה אתה מוכן להתפשר.

פורסם

ממש לא אותה טענה. ה-B3 היא מכונית בינונית עם ביצועים נמוכים. יתרונה הגדול היחיד הוא נוחות נסיעה, אבל את זה יש גם לפוקוס.

אם מחסור בח"ח מאחור מרתיע אותך (ואתה יודע שזה נשמע קצת טיפשי) אז קח את הפוקוס.

בוודאי שאין מכונית מושלמת, אבל יש מכוניות טובות יותר מאחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממש לא אותה טענה. ה-B3 היא מכונית בינונית עם ביצועים נמוכים. יתרונה הגדול היחיד הוא נוחות נסיעה, אבל את זה יש גם לפוקוס.

רוני

לא מסכים במדויק איתך, אין לי ספק שהפוקוס הינה בחירה עדיפה יותר מכיון שהיא יותר מהנה לנהיגה, אבל מבחינת נוחות ורכות הסובארו פשוט טובה הרבה יותר, היא שקטה יותר, בעלת איבזור רב יותר בגרסאת ציי הרכב (ליסינג) ובעלת מרווח פנימי עדיף (בעיקר בכל הקשור ברוחב הפנימי מקדימה-בפוקוס הרגל של הנהג תמיד פוגשת את הקונסולה)

יותר מזה, אין לי ספק שאם נוחות נסיעה עומדים בראש סדר העדיפויות שלך, הסובארו נותנת תמורה מצוינת גם בהשוואה לפוקוס.

אגב, אחד הייתרונות של הפוקוס בנוחות נעוץ במיקום גבוה יותר של כל המושבים ביחס לסובארו.

בסיכמו של דבר הכל נעוץ בסדרי העדיפיות שלך כי גם הפוקוס, המגאן וגם הסובארו לכל אחת ואחת מהן ייתרונות וחיסרונות אבל לדעתי האישית שלושתן בחירות מצוינות אם כי שלושתן די "עגלות" מבחינת כוח.

פורסם

באם לא מדובר על רכב למשפחה, אם הנאה מנהיגה נמצאת בראש מעיניך, המאזדה 3 היא המשלמת מכולם.

היא לא נוחה ביחס לסטנדרט המקובל, די צפופה מאחור ואיכות החומרים בה הנמוכה ביותר (למרות שהיא המאובזרת ביותר). לעומת זאת היא יותר זריזה מהשאר ולזכותה שילדה מצוינת.

• תוכן חדש...