Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיפוץ פג'ו 106 XR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כרגע אני מתחיל לשפץ את האוטו שלי ואני מעונין להתחיל בגיר (חורק 1-2) כל עצה תתקבל בברכה .

בתודה מראש אביעד.

פורסם

נסה להחליף שמן גיר לשמן בצמיגות המתאימה לפיג'ו. לדעתי זה 80-90 או משהו כזה, לא זוכר בדיוק.

ברוב המקרים זה מה שפותר את בעיות ההילוכים בגיר הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אני לא טועה ההמלצה המקורית היא 70-85 חצי סינטטי (נראה לי ESSO) אבל עדיף שתשים BG 75-90 סינטטי מלא.

מה שהוא אמר. אם הגיר חורק תתחיל ב BG 75-W90.

אם לא יעזור אז תחשוב על שיפוץ גיר, ואת השמן תמיד תוכל להעביר הלאה.

לגבי השאר, תתחיל בבדיקות שגרתיות של טיפולי 10,000 ותתקן את הליקויים הבסיסיים שימצאו ב:

שמן מנוע, פילטרים (אויר ומזגן), בלמים, שמן בלמים, שמן מערכת היגוי, צמיגים, גומיות ציריות ומסרק הגה, איזון וכיוון גלגלים, מגבים.

פורסם

מנסיון (רע) שמן גיר לא פותר שום בעיה...

המכונאי שלי צחק ששמע על זה.

שכולם פה הציעו לי- בכל זאת קניתי (לא זול) מקורי, הרמנו את האוטו והואט החליף לי בכל זאת.

עד היום הוא צוחק...

שיפוץ- גם דבר שיחזור אחרי שנה (זה מה שקרה אצלי-בעלים קודמים שיפץ ואצלי חזר).

רק החלפה.

לגבי משומש מפירוק- יותר מידי מפחיד ,מי יודע מה המצב שלו, ואחרי שתרכיב- רק תבזבז שוב כסף על עוד פו"ה.

כמה יעלה מייבוא?

אין לי מושג גם אני שואל...

I30 CW

פורסם

שיפוץ גיר לעיתים עולה יותר מאשר גיר מפירוק, אבל לפחות יודעים מה מצב הגיר.

שיפוץ גיר מחזיק יותר משנה...

מכיוון שמדובר בגירסה "רגילה" ולא ספורטיבית ניתן להשיג גיר מפירוק במחירים זולים מאוד, פשוט אין ביקוש.

שמן הגיר המתאים לרכבי PSA הוא 75w80 חבל על המאמץ לנסות 75w90 הגיר עובר קשה בימים

קרים.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

עדיין שמן גיר לא ייתן כלום.

גיר מפירוק זה 500 שקל. עבודה זה לפחות 450-500.

רק ארחי שתרכיב תדע אם הוא טוב או לא, במידה ולא, תוכל להחזיר אותו לפירוקיה,בנתיים לא יהיה לך משהו חליפי לשים, ואז תעמיד את האוטו מפורק, ותשלם עוד פעם 500 שקל על עבודה.

שווה?

I30 CW

• תוכן חדש...