Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היסטוריית תאונות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכל חברי הפורום...

כמה שאלות לי אליכם!

השתחררתי מהצבא ואני מחפש לי רכב בתקציב של 20K ואני מאוד מתלבט בין רכב יפני או בין 106 ולכן אשמח לקבל חוות דעת מכם!

כאשר אמצא לי את הרכב המתאים איך אני אוכל לבדוק האם הרכב עבר תאונות כלשהן, כל מיני דוחות שלא שולמו או עיקולים למיניהן...?

תודה מראש!

פורסם

שלום.

לגבי הסטוריית תאונות,כדאי לקחת את הרכב לבדיקה אצל פחח,שיכול לבדוק אם הוחלפו חלקים או היו תיקונים במרכב/שילדה.

ניתן לראות תיקונים על פי סימני צבע על הגומיות או על חלקי הפלסטיק,רווחים לא זהים בין מכסה המנוע לכנפיים בין הדלתות וכו'.

לגבי עיקולים או שעבודים,ניתן לבדוק במשרד הרישוי.ברשם המשכונות ניתן לבדוק אם הרכב ממושכן.

דו"חות וקנסות לדעתי אי אפשר לבדוק,כשאתה קונה רכב החתם את המוכר שכל עבירה שבוצעה עד תאריך ושעת מסירת הרכב,תהיה באחריותו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תאונות רציניות שגוררות הורדה במחירון יתבטאו בפגיעות בשלדה. את זה תוכל לראות בכל מכון בדיקה לכשתמצא רכב ותרצה לבדוק לפני קנייה.

גם אם פחח יגיד לך שהוחלף פגוש או כנף ואין נזק לשלדה אז זה אומר שהרכב היה מעורב בתאונה אבל ללא נזק משמעותי והדבר לא צריך להדאיג אותך ולא יגרום לירידת ערך.

פורסם

חפש רכב קטן וידני, עם הנתונים (יד וק"מ נמוכים) הטובים ביותר ותיקח. ודא שהרכב טופל כראוי. יש יפניות קטנות כמו שרייד או אירופאיות כמו פיאסטה, פונטו, קליאו ו106 או 205.

לדעתי מה שיבוא קודם במצב הטוב ביותר תיקח.

• תוכן חדש...