Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף גנר'יישן המלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק למען הסדר הטוב, ג'נריישן הינה רמת גימור וקיימת עם מנוע 1.6 ומנוע 2 ליטר. כל שאני יכול להמליץ הוא על המנוע הגדול יותר, שיודע לעשות אותו דבר גם ברמת גימור נמוכה יותר. במיוחד הדבר נכון לגבי השנתונים שציינת, שם הפרשי המחיר קטנים.

פורסם

מאור שלום,

ברשותי הרכב הנ"ל שנת 2002 מנוע 2.0.

האוטו עושה 1:10 בנסיעה רגילה משולבת עירוני ובין עירוני (כשאני אומר רגילה אני מתכוון לא רגוע מידי ולא לוחץ מידי)

האוטו אצלי קצת יותר משנה ולא היו לי בעיות מיוחדות איתו חוץ מטיפולים שגרתיים, השקתי בוא כסף בקניה על החלפת חלקים

לא תקינים עקב טיפול לקוי של היד הקודמת.

האוטו מפנק מאוד מבחינת נוחות כיסאות מפנקים ונוחים הרבה מקום (לא מאחורה) נסיעה נעימה ומפנקת פשוט וטוב.

חיסרונות לא משמעותים הם הפלסטיקים בגולפים הם מתקלפים ( תלוי איפה האוטו עומד) לפעמים יצוץ לך רעש בנסיעה

במהירות גבוהה של פלסטיק מרעיש שלא תידע מאיפה זה.

הכפתורים דיי שבירים .

מבחינת מנוע האוטו דיי עצלן לאומת מנוע בגודל הזה.

ממה שאני יודע ( ואני לא סגור על זה) ידוע לי שמנוע ה2.0 ליטר הוא 115 כ"ס 8V ישן יותר לאומת מנוע 1.8 שהוא 125 כ"ס

16V חדיש יותר ואני חושב שלא מגיע בדגם גנריישן.

באופן כללי האוטו מגיע בשנתון הנ"ל אם גג נפתח מערכת ESP ג'נט 205/55/R16 צבע מטאלי (כל האוטו באוטו צבע)

מזגן דיגטלי ועוד כמה פינוקים קטנים שאני לא זוכר.

האוטו כיפי ונוח לנסיע ולפי דעתי שווה את ההשקעה ואת הכסף אם אתה מעוניין באוטו חזק ומהיר (לא בתאוצה) זה האוטו

במידה ואתה מחפש אוטו ספורט מהיר וזריז זה לא האוטו שלך.

מקווה שעזרתי ושלא הטעתי אותך בשום דבר ואם כן המבינים שבפורום מוזמנים לתקן.

המשך יום טוב

• תוכן חדש...