Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לראות מחירים של סאביים.

הוצע לי לקנות את ה c-12 ב 350 ש"ח.

או את ה cvr-12 ב 500 ש"ח.

הסאב יחובר למגבר פולס אוודיו ba-4400.

ויקבל בגישור 150wrms.

המחיר ללא תיבה.

על מה אתם ממליצים?

יש לציין שאני לא רוצה להשקיע הרבה במערכת, אבל אם תגידו לי ששוה להתאמץ לקחת את ה cvr-12, אני יקח אותו.

האם יש הבדל גדול בין הסאבים?

מה מומלץ תיבה סגורה או פתוחה?

תודה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

איפה הציעו לך את הסאבים האלה במחירים האלה? כדאי שתבדוק את העניין, כי זה זול מאוד יחסית למחירים שהם נמכרים, לכן עדיף שתבדוק את העניין.

בגישור המגבר הזה נותן יותר מ150 RMS , הוא נותן כ250 בערך. וזה עדין לא מספיק ל CVR, שמוצהר 400 RMS ב2 אום.

בכל מקרה קח את הסי12 לדעתי, יותר קל להגביר אותו, והוא נותן תוצאות לא רעות למחירו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על סאב אחר המקביל לC12 בעוצמה, אבל שיהיה יותר נציל. הC12 לא מהנצילים. בסה"כ הוא סאב לא רע אך קח בחשבון שהוא לא חזק במיוחד.

פורסם
איפה הציעו לך את הסאבים האלה במחירים האלה? כדאי שתבדוק את העניין, כי זה זול מאוד יחסית למחירים שהם נמכרים, לכן עדיף שתבדוק את העניין.

בגישור המגבר הזה נותן יותר מ150 RMS , הוא נותן כ250 בערך. וזה עדין לא מספיק ל CVR, שמוצהר 400 RMS ב2 אום.

בכל מקרה קח את הסי12 לדעתי, יותר קל להגביר אותו, והוא נותן תוצאות לא רעות למחירו.

אלו גם המחירים שלהם בZAP...

הוא ציין גם שהמחיר הוא ללא תיבה,

המחיר הגיוני,

עם המגבר שלך הייתי הולך על הC12,או ES של קיקר.

פורסם

שלום.

המחירים שצינתי ניתנו אצל ציון מתחנה מרכזית.

קראתי בחיפוש הרבה על ה c-12 ובסך הכול ההמלצות עליו לא רעות בכלל.

מחר בבוקר אני יקנה אותו.

קיבלתי מחבר תיבה סגורה שהיה מותקן בה סאב של פיוניר, האם היא תתאים לסאב?

פורסם

אם התקציב שלך לא גבוה במיוחד ואין לך כסף להשקיע על מונובלוק אז אין טעם שתלך על הסי.וי.אר מכיוון שהסאב מוציא בגישור רק 250 רמס ואילו הסיויאר הוא 400 רמס,

מה שכן, אני ממליץ לך בחום ללכת על הba4400 יחד עם הסי12, עם כיוונים נכונים אפשר להגיע לתוצאה מדהימה של באסים.

אם את מעוניין לי באוטו יש סי 12 ו4400, אתה יכול לקבוע איתי בהודעות פרטיות לבוא ולשמוע ולהתרשם

פורסם

תנסה לשמוע גם את הרוקפורד פאנץ' P2

(יקר יותר מהC12 אבל שווה להשקיע טיפה)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

חבר שלי קנה מיוסי את הC12 ב320..

בקשר לאחריות שהוא מחרטט לך אני לא בטוח בזה, אז או שתקנה מחנות אמינה עם אחריות(350) או שתוריד את יוסי ל320 ותתחדש.

מקס.

פורסם

עדכון.

תודה לכם על התגובות.

היום בבוקר הייתי אצל ציון, לקחתי את ה c-12 ב 330 ש"ח.

בקשר לאחריות לסאבים- אין!!.

ד"א- גם אצל יוסי ואחיו " הדתיים" ביקרתי, גם אצלם המחיר שווה, אך ציון בחור אמין יותר, ולא חרטטן כמו השכנים שלו.

באף מקום שתקנו סאבים אין אחריות!.

גם בברוקס אם תקנו סאבים של פיוניר, לא תקבלו אחריות.

האחריות היחידה שתקבלו היא- אם כאשר התקנתם את הבאס הוא לא עובד/מחרחר/תקול/או כול סיבה כלשהיא, יוחלף הסאב בחדש.

אם תחזרו אחרי שבוע אם תקלה, אין אם מי לדבר,באף חנות מוכרת אפילו לאיחליפו לכם את הסאב.

פורסם

מזה אין אחריות ?!

כל מקום מכובד נותן אחריות למוצר שהוא מוכר ,

יש מוצרים עם אחריות של היבואן ויש כאלו שהחנות אצמה נותנת את אחריות,

לדוגמה: "אוטודיפו" חבר קנה סאב אחרי 3 חודש הסאב נישרף הגיע לחנות עם הקבלות והסאב הוחלף לחדש

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...