Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי הנדסת אלקטרוניקה - מכללה טכנולוגית חולון או אוניברסיטת בר אילן

BigMak
שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי.

השאלה בגוף ההודעה.

אני בעל תואר הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים.

אשמח לקבל את חוות דעתכם ללימוד באחד מהמוסדות שציינתי.

כמו כן, האם אני אדרש לציון פסיכומטרי, או שאפשר רק על בסיס בגרויות ?

תודה מראש,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות יותר תופסים מחולון וזה ידוע ששם המרצים הם ברמה גבוהה מאוד

השאלה היא גם האם אתה מוכן ללמוד במוסד "דתי" כמו בר אילן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

99% שאם הציונים שלך סבירים לחולון אתה מתקבל בלי פסיכו' ובלי בגרות, ואפילו תקבל פטורים מפה ועד אללה בכל מיני קורסים ומעבדות ביזאריות.

הבעיה העיקרית של בר אילן, ממה שאני הבנתי, היא שהמוסד פתח את הפקולטה להנדסה שלו ממש לא מזמן ועדיין לא "תפס שם" בתחום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבר אילן תצטרך פסיכו' בסביבות ה 680-700, לממוצע בגרויות של בערך 100. בחולון תצטרך הרבה פחות, ותוכל להסתפק בפסיכו' של 600. סביר להניח שגם פחות מכך אם הבגרות תהיה גבוה. בשני המקומות תצטרך פיסיקה 5 יח'. בבר אילן תצטרך גם 5 מתמטיקה בציון 70 או 4 בציון 80, בחולון, לא זוכר כמה תצטרך.

לגבי קורסים ופטור מהנדסאי בהנחה שסיימת בממוצע הנדסאי מעל 80 : בחולון אתה תקבל פטור על מיתוג ותכנון לוגי, עוד כמה מעבדות. בבר אילן אתה תקבל על מעבדה בהנדסת חשמל, ואולי עוד במעבדה למעגלים כלשהם (אנלוגיים או ספרתיים, לא זוכר איזה מהם). בכל מקרה הפטור להנדסאים לא משמעותי ביותר.

אין שום קשר להיותך דתי או לא, ללימוד בבר אילן, זה לא שכופים עליך להתפלל שם 3 פעמים ביום ולחבוש כיפה.

אם יש עוד שאלות, שאל ותקבל תשובות.

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי.

1. כשאתם אומרים ממוצע בגרויות, אתם מתכוונים לממוצע של כלל המקצועות בבגרות ? (עיוני, טכנולוגי, תורני ועוד ...)

2. האם קיים בונוס בבגרות 4 ו 5 יחידות ? (תוספת של מס' נקודות ?)

תודה מראש,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משתנה ממוסד למוסד, אין איזושהיא אחידות בנושא.

יש מוסדות שמחשבים את הממוצא של הכל כולל הכל, ויש כאלו שמחשבים רק את מה שנראה להם רלוונטי.

יש מוסדות שנותנים יותר בונוס ל4-5 יחידות ויש כאלו שפחות.

בקיצור - אתה צריך לחשב את ממוצע הבגרות שלך לפי הקריטריונים של המוסד אליו אתה מתעתד להתקבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום קשר להיותך דתי או לא, ללימוד בבר אילן, זה לא שכופים עליך להתפלל שם 3 פעמים ביום ולחבוש כיפה.

.

נכון, אבל מחייבים אותך במספר מסויים של נקודות זכות בקורסים של יהדות. כלומר אתה צריך לבלות לא מעט שעות במהלך התואר בהרצאות בתחום,ולהיבחן בקורסי יהדות.

הנקודה החיובית בזה : הזדמנות פז להעלות את הממוצע בתואר קשה כמו הנדסה.

אם כבר מכללה, אז שמעתי שבמכללת אפקה ובמכללת יהודה ושומרון באריאל נותנים פטורים מפליגים לבעלי תעודת הנדסאי.

הייתי מגדיל ואומר שביו"ש רוב הקורסים עליהם מתבסס התואר , הם במסגרת הפטור להנדסאים.

אגב, יש כבר מחזור הנדסה של בר אילן שסיים ?

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו ,. 7 קורסים ביהדות יכולים להרים את הממוצע חזק למעלה.

אם אין חובת נוכחות, מדובר באחלה דיל :)

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין חובת נוכחות, מדובל באחלה דיל :)

אז זהו, שזה הקאץ. :)

אצלי דווקא קורסי היהדות הורידו את הממוצע, קיבלתי בכולם פחות מ 80 (עקב כך שלא השקעתי ולא כתבתי ואפילו לא צילמתי את כל החומר) :?.

אהה כן ויש גם מבחן במושגי יסוד ביהדות שחייבים לעבור, הציון הנ"ל לא נכנס לממוצע, פשוט צריך לעבור את המבחן.

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות יותר תופסים מחולון וזה ידוע ששם המרצים הם ברמה גבוהה מאוד

השאלה היא גם האם אתה מוכן ללמוד במוסד "דתי" כמו בר אילן

תרשה לי לגחך בקור רם.

אנחנו קוראים לו מכון ליווי והקטע העצוב שאנחנו הזו**ת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרשה לי לגחך בקור רם.

אנחנו קוראים לו מכון ליווי והקטע העצוב שאנחנו הזו**ת

אתה יכול אולי טיפה יותר לפרט? על סמך מה אתה רושם את המידע הזה? האם אתה לומד שם ואם כן אז מה אתה לומד?

ד"א, אני לא בא להתנגח, פשוט עד היום שמעתי הרבה דברים טובים על המכון הטכנולוגי.

לפותח השרשור, מה עם מכללת אפקה? לפי דעתי גם אופציה מעניינת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום זיו,

מטעמים של צנעת הפרט אני לא רוצה לפרט יותר מידיי. אומר רק שאני לומד שם וכך גם הרבה מחבריי. ישנם מרצים טובים, ישנם מרצים גרועים. לא אמרתי כאן שום דבר מרעיש כיוון שכנראה בכל מוסד לימודי באשר הוא המצבר דומה.

להגיד שהמרצים הם ברמה גבוהה מאד זה ממש overestimate.

מעבר לזה דוד שלי שראיין מספר בוגרי המכון לתפקידים טכניים בחברת תקשורת התרשם לרעה.

ככלל אני חושב שמישהו שאין לו סיבה מיוחדת לרצות ללמוד במכללה צריך ללמוד באוניברסיטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...