Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

המגבר מחובר לרמקולים6/9.

כרגע המפסק על OFF.

האם להעביר אותו לHPF?.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

המגבר הוא פולס אודיו.

מחוברים אליו כרגע רמקולים של קנווד 6/9 5way 90 w rms.

המפסק כרגע על off.

האם להעביר את המפסק ל HPF?

תודה לעוזרים.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

HPF - HIGH צלילים גבוהים

LPF - LOW צלילים נמוכים

FULL - מלא, שניהם ביחד

ללא סאב שים על FULL, כשיהיה סאב שים על HPF והסאב יתן את הצלילים הנמוכים.

פורסם

לסאב צריך להשם LPF ... ולא HPF ...

שיהיה לך סאב שים אותו על LPF .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם קיים מינימום של 30~ הרץ בפוטנציומטר של ה HPF אז עדיף לשים אותו על מצב HPF כי זה גם ישמור על הרמקולים מבאסים נמוכים שהם לא יכולים להפיק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא מדבר על 6*9? לא ?

אין לו סאב נכון ? אז הם הרמקולים העיקריים שצריכים לתת את הצלילים הנמוכים , אז למה להשים אותם על תדרים גבוהים ? בתדרים גבוהים כמו שאתם רוצים שהוא ישים אותם הם יתנו צליל של טוויטר ...

יש משהו שחסר לי כאן נראה לי , יש מישהו שיכול להסביר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רמקול 6/9 כאשר הוא מוגבר עדיף לחתוך אותו בעזרת HPF בישביל לישמור עליו וגם לשפר את איכות הבאס כלומר שיהיה כמה שפחות מרוח ויותר מדיוק עד כמה שרמקול 6/9 יכול להיות.

ולא הוא ממש לא ינגן כמו טוויטר.

פורסם

תכוון לפי שמיעה.

אם ה6*9 (רמקול אובאלי) שלך מותקן היטב וכשאתה מגביר אתה לא שומע עיוותים או חרחורים אז אין שום סיבה לחסום אותו בHPF - תהנה מהרמקול בתחום מלא.

אם יש חרחורים אז קודם כל תבדוק אולי אתה מפעיל את הHU על LOUD וגם הבאס אצלך יותר מידי גבוה - זה מכניס עיוותים, גם אם או בלי מגבר.

במידה וההתקנה תקינה והרמקול מוצמד היטב למגש ואין יותר מידי דחיפה של באס דרך הHU ועדיין מחרחר לך קצת או שיש מריחות - אז באמת תעבור לHPF ותתחיל מהתדר הכי נמוך עד שתגיע לתוצאה שלא תשמע עיוותים בתקווה שהבאס יספק אותך - אחרת - תתקין סאב נורמלי במקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הוא מדבר על 6*9? לא ?

אין לו סאב נכון ? אז הם הרמקולים העיקריים שצריכים לתת את הצלילים הנמוכים , אז למה להשים אותם על תדרים גבוהים ? בתדרים גבוהים כמו שאתם רוצים שהוא ישים אותם הם יתנו צליל של טוויטר ...

יש משהו שחסר לי כאן נראה לי , יש מישהו שיכול להסביר ?

יעקב

לתחתוך רמקול ב 30 הרץ זה לא ממש ניקרא לחתוך לו אץ הצלילים הנמוכים ששומעים , אלא לחתוך צלילים שהוא גם ככה לא משמיע וזה רק יגן עליו ויאפר להוציא ממנו עוד עוצמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שיהיה הכי פשוט -

hpf = low cut

lpf = high cut ככה זה יעשה לך סדר בדברים , מטיבעם של רוב המגברים הפשוטים הם נותנים מן בוסט ל high כשאתה שם אותם על hpf קח את זה בחשבון הייתי ממליץ שתשאיר את זה על full ותלוי במכשיר, רק תחתוך את זה כדי שהרמקולים לא יקבלו תדרים כמו 80hz ומטה או להוריד את הבאס קצת ב eq או כן לשים על hpf אבל להוריד את מכוון התדרים הכי נמוך שאפשר , כל מקרה לגופו תלוי במכשיר תלוי במגבר ובתיאום העוצמות

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
שיהיה הכי פשוט -

hpf = low cut

lpf = high cut ככה זה יעשה לך סדר בדברים ,

התכוונת ההיפך :-P,

lpf = low cut- מעביר רק נמוכים =חוסם גבוהים

hpf = high cut =מעביר גבוהים =חוסם נמוכים.

ZZR

• תוכן חדש...