Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי Eclipse 3100 מותקן ברכב.

אני סך הכל מרוצה - אבל רוצה להתקדם...

יש המלצות כלשהן? אולי למכשירים לא מבית Eclipse?

תודה.

תומר.

פורסם

גם לי יש את המכשיר והוא מצויין,רק שאלה קטנה :אחרי שמכבים את המכשיר הכפתורים עדיין מוארים יש איזו דרך לכבות את כל הפנל ?

פורסם

צודק.

CD/MP3, אפשרות לחיבור iPhone/iPod, לא מעניין כל כך שומרי מסך ואנימציות, דיפדוף נוח בשירים, ומעל הכל איכות שמע.

פורסם

מה שאר הרכיבים שיש לך ברכב ?

אם מטרת השדרוג היא שיפור באיכות השמע סביר להניח ששווה לך לקנות HU באיזור ה 3-4K ואת שאר התקציב להשקיע בשיפור של מגברים\רמקולים..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש דגמים חדשים ל ECLIPSE שווה לבדוק את קיימים כבר בארץ , תריץ חיפוש על המכשיר CD7200 MKII , משבחים אותו בהרבה פורומים בחו"ל.

פורסם
קומפוננט הרץ אנרג'י

סאב הרץ

ומגבר אודיסון

בטח ...

אתה רוצה איכות בלתי מתפשרת , לא תשיג אותה בארץ .

עם כסף כזה עדיף לייבא לבד , לא מסובך כל כך , הייתי הולך על McIntosh MX406 ( פלוס מינוס 850$ )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אוקיי, עם ייבוא או בלי, מה כדאי לי לקנות?

אני לא רוצה משהו סופר HIGH END... פשוט מכשיר טוב ואיכותי, זה שהתקציב כמעט לא מוגבל - לא אומר שצריך לנצל את כולו.

אני לא בטוח שהאוזן שלי תדע להבדיל בכלל בין איכות שמע מצוינת לבין איכות שמע מדהימה.

כמה מילים על עניין הייבוא מחו"ל - זה לוקח זמן, לרוב יש כל מני בעיות תאימות עם תדרים שממש לא בא לי להתעסק איתם אחר כך ולרוץ אחרי כל מני מעבדות בארץ כדי לכייל תדרים וכמובן בעיית האחריות. בגלל זה אני פשוט מעדיף לקנות בארץ.

תודה על הסבלנות. :)

• תוכן חדש...