Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר - חו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היגע הזמן לחדש ביטוח עבור הרכב.

אני מעוניין בחובה + צד ג'.

עד היום הרכב היה מבוטח אצל סוכן של המשפחה שנים.

המחיר לא להיט.

קיבלתי מחיר טוב יותר בכמה מאות שקלים מביטוח ישיר באינטרנט.

עכשיו לשאלתי, האם הם בסדר?

האם הם לא ירמו אותי או ידחפו לי כל מיני תתי שורות נסתרות וקומבינות שיווקיות\כסתחים?

אני מאד חושש לעבור אליהם מצד אחד, מצד שני שמעתי עליהם הרבה דברים טובים + כל הסוכנים אומרים : ביטוח ישיר? , הא מצטער אני לא יכול להתחרות בהם.

האם יש להם חסרונות בשרות? יחס? מקצועיות? אמינות? משהו?

אשמח לכל מידע שיפוך לי אור על הסוגיה.

בתודה מראש,

Stam.

פורסם

המחירים דווקא בביטוח ישיר קצת יקרים - אבל התמורה גדולה. בוא ננסח את זה בצורה הכי פשוטה - הם תמיד יהיו שם לצידך, בכל מקרה שלא יהיה.

בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתוך ניסיון?

היית זקוק לשירותים שלהם לאחר תאונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בביטוח חובה לא צריכה להיות שום בעיה עם הישירים.

ידידה שלי היא עו"ד שמטפלת כל היום בתביעות נזקי גוף והיא מספרת שהישירים בסדר גמור. לדבריה יש חברות אחרות שלא כדאי להתקרב אליהן (שומרה למשל)

במקיף אני לא הייתי מבטח בישירים. יש מספיק סיפורי אימה מסתובבים.

בצד-ג' אני לא בטוח מה המצב. אם ההפרש במחיר משמעותי לדעתי אפשר לשקול.

רק לבדוק היטב מה הביטוח כולל, תשווה מחירים לאותו מוצר, כלומר תבדוק אם יש או אין גרירה, שמשות וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איך אתה יכול להתיחס לכתבה "מטעם". הרי ברור שלסוכני הביטוח יש אינטרס ללכלך את חברות הביטוח הישיר.

אנחנו צריכים לבחור באפשרות הטובה והזולה ולא חשוב אם זה סוכן ביטוח או חברה לביטוח ישיר.

יהודה

• תוכן חדש...