Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא טסט לאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון גיליתי שאני נוהג בלי טסט, קניתי רכב לפני כמה חודשים, ואני לא בטוח אם בעלת הרכב הקודמת הביאה לי את הטסט.

אני יודע שהיא עשתה, ומדובר בבחורה סופר הגונה ואמינה, אבל לפני שאני מתקשר אליה רציתי לדעת למי אני יכול לפנות חוץ ממנה כדי לקבל את הטופס של הטסט? אני די בטוח שהיא הביאה אותו ככל הנראה לאבא שלי, והוא איבד אותו.

תודה,

שבוע טוב.

פורסם

אתה יכל לגשת למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך ולהנפיק לך טופס נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יכל לגשת למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך ולהנפיק לך טופס נוסף.

ל'

עוד שאלה קטנה בהקשר, אני אצטרך לקח איתי מסמכים מסויימים, העברת בעלות וכ'ו.. או שרשום אצלהם הכל במחשב.

תודה.

פורסם

אם העברת בעלות על שמך,יש צורך להביא רק תעודת זהות,ולשלם עבור הרשיון החדש 33 ש"ח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לא יכלת לעשות העברת בעלות בלי שלרכב יש טסט, ובלי שהיא הביאה לך את הרישיון רכב הישן.

בד"כ משדכים את טופס ההעברת בעלות לרישיון הרכב הישן.

פורסם

אני חושב שאפשר אפילו להזמין את הטופס הזה דרך האינטרנט מאתר משרד הרישוי או מהאתר הזה של גידי גוב :-P

ואתה יכול בינתיים להסתכל במדבקת החלון שמודבקת על הרכב כדי לדעת כמה חודשים נשארו עד שייגמר הטסט - בהנחה שאף אחר לא ניסה לסדר אותך ע"י הדבקת מדבקה כוזבת...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...