Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סופרה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הנתונים של הR32 הזאת

0-100

מהירות מירבית

כוח סוס

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

יש פרטים נוספים לגבי הימצאות הרכב הזה היום??

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

lately i drove in one model of 2006 and she is very very fast i dont know how execley but somthing like 250 hp and somthing like 6 seconds for 100

sorry for the english i dont have hebrew keyword

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

הסליקה סופרה?

היא נמצאת קבועה בפנצריה שבתוך תחנת דלק פז מול יוקנעם (מעבר לכביש ואדי מילק).

לידיעתך, האוטו אטמוספרי, אוטומטי, מאוד מאוד מוזנח, בעיקר בפנים הרכב ובכלל, לא מציאה גדולה.

הדבר הכי טוב באוטו הזה הם הרשיונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוזררר חבר שלי סיפר לי שהוא ראה גם R34,הגיוני?

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
מה הנתונים של הR32 הזאת

0-100

מהירות מירבית

כוח סוס

גולף 4 האולטימטיבית

3.2 VR6

עם 250 כ"ס.

הנעה כפולה

0-100 ב 6.6 שניות.

יוצרו 5000 גולפים כאלו.

פורסם

הסופרה האדומה שצילמתי בזמנו ויש תמונות שלה, יצא מהארץ לא מזמן לפי מה שאני יודעי...

היתה גם שחורה טווין טורבו לפני איזה 8 שנים שראיתי פה בר"ג 2 רחובות מהאדומה (מישהו אמר מזל?) עד שחזרתי הביתה לקחת מצלמה היא כבר לא היתה שם.

2 הסופרות היו עם מספרים זרים.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

הגולף מדהימה!

אני זוכר שיחסית לא מזמן היא נימכרה ב210 K משהו כזה. היא שנת 2002 והיחידה בארץ לפי מה שהמוכר(אם אני לא טועה) כתב.

• תוכן חדש...