Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי פונטו ספייס גיר אוטמט (טיפטרוניק ליתר דיוק)

על הידית הילוכים יש פלסטיק נשלף שדי נשחק לי מבחינת צבע..

רציתי לקבל תשובות לגבי 2 שאלות:

1) האם אפשרי להחליף את החלק הפלסטיק הזה לאחד מחלקי הפלסטיק השונים למשל

שאוטו דיפו מציעים? הבנתי שלא כי זה רק לידני, אך עם זאת.. האם יש חלקים כאלו גם

לאוטומט?? ואם אין.. מה היה קורה אם פשוט לא היה לי את החלק? רק פיאט היו עוזרים לי?

2) אני חושב על אופציה שניה, לצבוע את זה לבד.. רציתי לדעת האם יש ספריי מומלץ או משו כזה?

או שכל ספריי רגיל יתאים? מה אתם אומרים?

למי שלא הבין, מדובר על החלק הזה (יש לו שם, אך משום מה שכחתי..)

עריכה: נזכרתי - קוראים לזה תפוח לא?

צירפתי תמונה (זה לא ההילוכים שלי, רק כדי להמחיש..)

47514162ip0.jpg

תודה מראש חברה..

בעל רכב: פיאט פונטו ספייס, 2002, ELX, אוטומט

פורסם

אתה מדבר על לצבוע את כל התפוח,או רק פס הפלסטיק הכסוף?

אם רק את הפס, במידה וניתן לפרק אותו אתה צריך לשייף בנייר מים ולצבוע בספריי (ועל זה לקה אם בא לך).

אם את כל התפוח, זה תלוי מאיזה חומר הוא עשוי. אם כולו עשוי מאותו פלסטיק, תוכל לצבוע את כולו כמו שתיארתי למעלה.

אם התפוח משלב חומרים שונים כמו עור למשל, זו תהיה בעיה לצבוע את כולו כי כל חומר יצטרך סוג שונה של צבע כדי שיתפס עליו כמו שצריך.

פורסם
אתה מדבר על לצבוע את כל התפוח,או רק פס הפלסטיק הכסוף?

אם רק את הפס, במידה וניתן לפרק אותו אתה צריך לשייף בנייר מים ולצבוע בספריי (ועל זה לקה אם בא לך).

אם את כל התפוח, זה תלוי מאיזה חומר הוא עשוי. אם כולו עשוי מאותו פלסטיק, תוכל לצבוע את כולו כמו שתיארתי למעלה.

אם התפוח משלב חומרים שונים כמו עור למשל, זו תהיה בעיה לצבוע את כולו כי כל חומר יצטרך סוג שונה של צבע כדי שיתפס עליו כמו שצריך.

אני מדבר על ה"פס" בלבד..

הוא מתפרק, וצבעו בגוון צהוב כזה, ולא כמו שבתמונה..

לשייף בנייר מים? כדי להוריד את הצבע או כדי להחליק?

ואוקיי, ומשם להשתמש בספריי רגיל ואחרי זה לקה?

אגב, אין לי תפוח, זו ידית אוטמטית, ידית אחת עם פס למעלה במילים אחרות

שום דבר לא מתברג לו החוצה כמו תפוח.. פשוט ה"פס" הזה יוצא..

פורסם

תשייף את כל הפס, לא חייב שיירד כל הצבע אבל שיהיה משוייף (מחוספס עדין-עדין) כולו עם הנייר מים (תרטיב טיפה את הפלסטיק במים ותשייף בנייר מסוג 400-800).

אח"כ תרסס שכבה אחידה של ספריי יעודי לפלסטיק, זהו ספריי שניתן לרסס ישירות על חלקי פלסטיק ללא צורך בצבע יסוד שיקשר בינהם.

אני חושב שיש צבעי פלסטיק מבריקים ברמה טובה, אם אתה לא מוצא כאלה ואתה מעוניין להוסיף ברק לחלק תשתמש בלכה.

פורסם
תשייף את כל הפס, לא חייב שיירד כל הצבע אבל שיהיה משוייף (מחוספס עדין-עדין) כולו עם הנייר מים (תרטיב טיפה את הפלסטיק במים ותשייף בנייר מסוג 400-800).

אח"כ תרסס שכבה אחידה של ספריי יעודי לפלסטיק, זהו ספריי שניתן לרסס ישירות על חלקי פלסטיק ללא צורך בצבע יסוד שיקשר בינהם.

אני חושב שיש צבעי פלסטיק מבריקים ברמה טובה, אם אתה לא מוצא כאלה ואתה מעוניין להוסיף ברק לחלק תשתמש בלכה.

תודה על התיאור המקיף

אני עושי למצוא את עצמי מחר למשל בהום סנטר או ACE בשביל החומרים

רק שאלה אחרונה.. נייר כזה, הולך בבודדים?.. אני פשוט לא רוצה להוציא סתם איזה 100 שקל על 3 החומרים האלו

מקווה שיש דרך לחסוך על כמה שיותר "תרכיז" או חומרים

הרי מדובר בכל זאת על פלסטיק קטן..

פורסם

יש מקומות שבהם נייר כזה עולה 70 אגורות ליחידה.

באייס ובמקומות כאלה זה יעלה כפול או יותר, אבל גם כפול מ-70 אגורות לא ירושש אותך.

גם הספריי הכי פשוט יתאים לפרויקט כזה (15-40 ש"ח), אבל אל תצפה לעמידות גבוהה לטווח ארוך -

גם בגלל החום ברכב, וגם בגלל שזה חלק שנוגעים בו מדי פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שבוע שעבר קניתי בהום סנטר 5 דפים של נייר מים ב-10 שקל.

אל תקנה ספריי צבע רגיל ב-10 שקל, תקנה את המיוחד לפלסטיק שכמדומני כולה 30-40 שקלים.

פורסם

עם ספריי זה לא יוצא בשיא...

עדיף לעשות טבילה...

יוצא מעולה!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
עם ספריי זה לא יוצא בשיא...

עדיף לעשות טבילה...

יוצא מעולה!

ומה זה אומר לעשות טבילה..?

• תוכן חדש...