Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא מבינים מה קרא לי בימים האחרונים... יש לי הונדה שנת 2000 עם מצבר של 52 אמפר....:?

יש לי ציוד על המצבר המסכן הנ"ל של רוקפורד 800.2 וJL 300\4 ומאוורר, לקרר את המגברים וכבל, וצופר אוויר וכול שאר הדברים הרגילים שיש ברכב...

מה קרה לי בזמן האחרון?! פשוט התחלתי לראות שהתאורה ברכב מהבהבת... התעלמתי ואמרתי שזה יעבור.

אתמול אני נוסע לתומי, ופתאום נדלקה לי מנורת הSRS של הכריות אוויר. איך שהיא נדלקת לי, אני רואה שההיבהובים של התאורה התחזקו מאוד.....פתאום אני שומע שהמנוע של הרכב, גם התחיל לגמגם לי.... והדבר האחרון, הוא שפתאום הרכב התחיל להיתחמם......:x

היום הייתי אצל המוסכניק והוא אמר לי שהלך לי המצבר, נשרף לי תא אחד במצבר וגם הלך לי האלטרנטור....

כמובן שהייתי חייב להחליף כי אני צריך את הרכב. והשאלה שלי היא: האם כל הבעייה הזו היא מזה שהמערכת שלי חזקה מידי והייה עומס על המצבר\אלטרנטור?

(אל תשכחו שהייה גם צופר אוויר על המצבר הסכן הנ"ל)

שאלה נוספת היא עד כמה אני יכול להגדיל את המצבר שלי של הונדה?

פורסם

יש לי 306 1400 פג'ו מצבר, 45 בערך על אלטרנטור מקורי

אצלי באוטו בדרך כלל היו 3 מגברים

1.היו שלושה מגברים מונו 250.1 JL , 4 ערוצים של אודיסון ומגבר של ג'נסיס קלאס A (לא D)

2. רוקפורד 2.60, מונו אותו דבר, אודיסון אותו דבר

3.ג'נסיס, זטק 2X125, מונו JL

ועוד כל מיני שילובים

פורסם

היה לי מונו בלוק היפוניקס 2005D + מגבר 4 ערוצים 100W X + מגבר נוסף של 2 ערוצים של 150W.

אלטרנטור מקורי של רנו קליאו (60A) + מצבר 72A. של שנפ ולא היו בעיות בכלל.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נשמע כאילו היה לך קצר במצבר שגרם לשריפת האלטרנטור ולשריפה עצמית של התא המקוצר

בשביל להיות בראש שקט תעשה בדיקה לכול החיבורים במערכת ותבדוק שכל החוטים שלמים ואין כאלה שנוגעים בגוף מסויים שהם לא צריכים לגעת

בנוסף תקפוץ לחשמלאי שיבדוק את נקודות המינוס בשילדה ובמנוע (כידוע המינוס של המצבר מחובר אליהם )

וההיתי שוקל עוד משהו עם כבר הלך אלטרנטור והלך מצבר עדיף כבר לשדרג לאלטרנטור חזק יותר ומצבר איכותי בעל פריקה טובה שמתאימה למערכות חזקות

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

האלטרנטור הפסיק לפעול, המצבר התרוקן, כי בזמן שהאלטרנטור לא פעל, כל החשמל הנדרש לפעולת מערכות הרכב, נלקח מהמצבר ללא שנטען חזרה.

אם המצבר היה בן כמה שנים, אין ספק שהיה ראוי להחליפו, אם היה בן שנתיים פחות או יותר, יתכן וטעינה איטית מאוד , במכשיר טעינה מקצועי, היתה מצילה אותו , מאוששת אותו לפעולה רגילה. סברה בלבד.

אם למערכת שלך יש קשר לעניין, ניתן לדעת רק באם תספק את המידע , מדוע האלטרנטור כשל, איזה רכיב כשל בו. אני בספק אם אתה יודע, ואם מכונאי החליף אותו, אני בספק אם הוא עצמו יודע. יתכן שכן ויתכן שלא, אינני מכיר אותו ואת ידיעותיו ומקצועיותו.

בכל אופן האבחנה מתאימה לתסמינים, החלפת מצבר באם הוא מעל שנתיים או שלוש, טובה בכל מקרה.

לידיעה כללית, ככל שיש יותר צרכנים , האלטרנטור פועל "קשה" יותר, אך אין לך ממה לחשוש, ובתנאי שקיבלת אלטרנטור ששופץ ב"אהבה" ועם חלקים טובים, ולאו דווקא מהזולים, אם ישנם כאלה לסוג האלטרנטור שלך.

ואם יורשה לי, אז "צופר אוויר" הוא לא מ"כל שאר הדברים שיש בכל רכב" , למיטב ידיעתי, הוא אף לא חוקי לשימוש. לידיעתך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למה לך צופר אוויר ברכב?

מצד שני, טוב, זו הונדה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הייה לי את הצופר אוויר כי רציתי משהו נגד גנבות.

אני חיברתי אותו לאזעקה של הרכב, כדי שמתי שההזעקה תפעל אז גם הצופר יפעל וזה הייה טוב אבל עכשיו פירקתי אותו ....

בלי קשר זה לא חוקי ואת זה לא ידעתי שהתקנתי.....

פורסם

תראה מה יש לי בחתימה. כל זה על יונדאי גטס מסכנה. יש לה מצבר של טוסטוס. זה ממש לא קשור מה שקרה לך. אבל טוב שעכשיו יש לך הרבה חשמל להאכיל את המערכת הרעבה!

• תוכן חדש...