Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קסארה HDI שנת 2002. היום הייתי אצל חשמלי רכב החלפתי אצלו נורה של אורות חניה. ברכב שי בעיה ב פנס שמאלי המנוע הרמה של כיוון פנס לא עובד. אמרתי ל את זה אבל לא הייתי בטוח באיזה מביו הפנסים. אז עמדתי אם הרכב מול הקיר, הדלקתי אור כדאי לשחק אם הכיוון והוא אומר לי שבפנס השמאלי האור לא מרוכז יש בעיה ברפלקטור ושהוא בספק שאני עובר טסט ככה. הטסט הוא בסוף החודש.

הפנס הוא מסוג שהערפל נימצא בתוכו! יש גם קסארה 2 עם פנס ערפל בחוץ, בתוך הטמבון הקידמי.

הוא בירר בקשר למחיר של הפנס והמחיר הוא 490 ש"ח לא כולל מע"מ זה אור קרוב ל 600 ש"ח כולל מע"מ. + 150 ש"ח של עבודה. שזה יוצא סביב 1400 ש"ח להחליף פנסים. מדובר על תחליפי אבל תחליפי לא זול. למה שניים? כי אחד ארי אני יחליף זה כמו להחליף עדשה אחד במשקפי ראיה.

יש פנסים אפטרמרקט שנימכרים סביב ה 1500 1800 ש"ח לזוג. האיגל אייס למיניהם. שנראים יפה מאוד על הרכב. אבל מה שהוא אמר לי הבחור , החשמלאי, שפנס כזה גם לא עובר טסט. והיתחיל לספר לי סיפורים על קסנון שזה אסור ויש חוק שאוסר להביא את הקסנון לארץ. אני מכיר את החוק הזה ויודע שאסור. השאלה העם הפנסים האלה מגיעים אך ורק כקסנון? האם מותר להתקין אותם? במידה וזה לא קסנון אלה פנס רגיל רק נירא שונה. יש דבר כזה? מה עומד מאחורי כל הסיפור הזה.

לא רוצה העיות עם חוק אבל רוצה להוסיף יופי לרכב עם כבר להחליף ולשלם.

תודה.

• תוכן חדש...