Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על השילוב: Lightning 350.1+ P2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מה דעתכם על השילוב, בהתלחה דיי ננעלתי על הסאב של IMADE DESIGN לא יודע את הדגם,

אבל מצאתי ברשת הרבה ביקורות טובות על החברה ושמעתי המלצות, ועכשיו הוצע לי השילוב הנ"ל.

אני מאוד אוהב סאב מדוייק ולא מרוח, הוא יכנס לתיבה סגורה בבניה אישית.

או איזה עוד סאבים יש עוד ב אזור ה 700-600 שקל בשילוב עם המגבר הזה (ללא תיבה)?

תודה מראש.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

תשים לב שלייטנינג אודיו זאת חברת בד של רוקפורד.

סה"כ זאת התאמה טובה מאוד, הP2 הוא 200 RMS עד כמה שאני זוכר והמונו הזה יספק לו את כל מה שהוא צריך.

מה גם שמדובר במוצרים שהם בסופו של דבר מיוצרים בהשגחה של אותו היצרן, מותאמים לעבוד אחד עם השני רק לפי הגיון בריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה באמת עם השילוב של HED12 עם המגבר הזה, הוא יותר חזק בהספק והוא בול בתקציב.

איך הסרווין? מדוייק?

פורסם

הסרווין HED לדעתי סאב מעולה למחיר שלו.

הוא רך ונעים ויש לו רמת דיוק סבירה.

אם אתה אוהב באס פאנצ'י, מדוייק וחסר ליטוף - הP2 יהווה בחירה טובה יותר.

אבל עדיף שקודם כל תשמע את שני הסאבים האלה עובדים - שלא תצטער אח"כ על בחירה לא נכונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני התחלתי עם שילוב דומה. הP2 לדעתי סאב מאוד טוב. הוא לא חזק כמו ה HED אבל לדעתי הוא נשמע יותר טוב. כמו האחרים אני יצטרך להמליץ לך לשמוע את השניים. בוא נגיד שאם אתה אוהב הרבה רעש מהסאב אז הHED בחירה נכונה.

פורסם

הרבה רעש מהסאב?

זה לא פיוניר אתה יודע... :mm_wink:

בתיבה נכונה וכיוון נכון הסאב נהדר ומשתלב נפלא בכול הסיגנונות ולכן בחרתי בו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היום שמעתי את ה HED12 ואהבתי אותו, אפילו על המגבר הזבלה שלי הוא נשמע טוב.

מה שהיה מוזר לי שניסו לדחוף לי סאב של Boston Acoustics ואותו לא אהבתי בכלל :roll:.

וכשהבאתי את החוסר שביעות הרצון שלי ממנו המוכר משום מה התקומם נגדי :shock:.

פורסם

E M777 אם אתה חושב שאין הבדל ביניהם אז אני מצטער בשבילך. לי אישית היה P2 חצי שנה. פלוס אני נמצא רוב היום בחנות אודיו לרכב ושומע הרבה סאבים תאמין או לא. יש בין השניים הבדל גדול. רק שתבין שעל טעם וריח אני לא מתווכח אבל לבוא ולהגיד שאין בניהם הבדל זה כבר הגזמה!

פורסם

לשבת בחנות ולשמוע סאבים זה דבר אחד

להרגיש אחד ברכב זה דבר שני

לא מזלזל בדעתך אבל לפי התגובה שלך אני מאמין שאין לך ניסיון עם הסאב הזה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אכן יש הבדלים בין הHED לרוקפורד.

כמו שאמרו קודמי לרוקפורד יש באס דיי חזק ואנפצ' אבל לא רך ומלטף כמו של סרווין.

עקרונית בישבילי אחרי שיש לי IDMAX שניהם לא מדוייקים אבל מנסיון קודם שלי עם סאבים של סרווין ורוקפורד התחרות הייתה קשה אבל בסוף הייתי לוקח סרווין.

לסיכום הסרווין ישמע מאוד נחמד ביחד עם לטנייג שגם עליהם אני ממליץ חברה מעולה עם מחירים שפויים.

ללטיינג קיים גם מגבר 2 ערוצים(היה לי אחד) BOLT300.2 הוא מוציא 300 בגישור ויהיה מצויין לסרווין מחירו בשוק בין 600-700שקלים.

פורסם
היום שמעתי את ה HED12 ואהבתי אותו, אפילו על המגבר הזבלה שלי הוא נשמע טוב.

מה שהיה מוזר לי שניסו לדחוף לי סאב של Boston Acoustics ואותו לא אהבתי בכלל :roll:.

וכשהבאתי את החוסר שביעות הרצון שלי ממנו המוכר משום מה התקומם נגדי :shock:.

לא פלא שהמוכר התקומם - זו חברה מעולה!

ייתכן והסאב הזה לא מותאם למגבר שלך ובגלל זה לא אהבת אותו - אבל זאת חברה שמייצרת מוצרים לא פחות מ- טובים.

בכל מקרה אם בחרת את הHED - בחירה נאה, סאב שנותן תמורה מאוד יפה למחיר שלו - תתחדש ותהנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא אמרתי כלום שהסאב ההוא לא טוב, רק אמרתי שלא אהבתי איך שהוא נשמע, זכותי להביע דעה.

וזה נכון שהמגבר שלי לא מתאים אליו, אבל זה מה שמחובר עכשיו ואין מה לעשות.

לא חשוב, פשוט מאוד לא אהבתי את ה"דחיפה" בכוח של מוצר.

תודה על התגובות.

• תוכן חדש...