Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MINI, שוק אליטיסטי ומתנשא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה אבל לבוא ולהגיד שזו התנשאות? אני מבטיח לך שאם אתה היית בעל MINI (או שתהיה בעתיד לצורך העניין)

גם כן תנסה (ואולי גם תמכור) מעל המחירון אם זה השוק של הרכב. כנראה שרוב האנשים מודעים למצב של הרכב ולכן המחירים

גבוהים. מעבר לזה-לי היתה BMW 320 קופה... שיגעו לי את השכל, אמרו לי שהמכוניות האלה נמכרות מתחת למחירון ובלה בלה בלה.. אני מכרתי את המכונית שלי ב15 אלף שקל מעל המחירון (והיא היתה יד 6) והבחור שקנה ממני ממש לא פראייר.

אז מה זה אומר שאני מתנשא? שאני אליטיסט? לא, זה אומר שאני יודע מה יש לי ביד, קניתי אותה גם מעל המחירון ולכן אין שום סיבה שאני אדרוש עליה מחירון.

Lexus CT200H

פורסם

לירן,אתה מוכן למכור את הראלי שלך במחיר מחירון ?

ברור שלא,כי אתה יודע מה הרכב שווה.

תחשב כמה אחוזים מעל המחירון דורשים בעלי ראלי\GTI בממוצע,ותראה שהמרחק לא גדול בכלל מזה שדורשים במיני, למעט ההבדל שהמחיר הבסיסי של הראלי הוא כ-20K והמחיר הבסיסי של המיני הוא פי 100K, אבל שוב, יש מי שמוכן לשלם את התוספת,בשני המקרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נאורי, תודה על האינפורמציה, לצערי המציאות שאתה מדבר עליה היא נדירה, חמקמקה ובטח צריך לגור גם באיזור המתאים :wink:

אבל בטח האקזמפלרים האלה "מבוזבזים", במקום לאכול פניות לארוחת בוקר הן יושבות בבתי-קפה ברמת-אביב...

ידוע לך אולי איזה מודל ה-S החיפאית בצבע כחול בהיר ?

רועי5, אתה צודק, חלק מהבעיה כאן היא מחירי המיני הגבוהים מאוד כבר מהסוכנות וכפי שאתה מציין גבוהים גם באופן יחסי לאירופה.

חנן זה לא רק אני, יש עוד חובבי מותג MINI שחושבים ככה ומצפים למחירים קצת יותר נמוכים מרכב אמנם איכותי שכזה אך גם בעל כייף עממי.

Tzvika-Pick ועידן, נכון, זה מזכיר את השוק של הראלי/GTI, אבל כאן עם הקצנה כלפי מעלה וכבר עם אלטרנטיביות ראויות בתחומי המחירים הנ"ל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

Tzvika-Pick ועידן, נכון, זה מזכיר את השוק של הראלי/GTI, אבל כאן עם הקצנה כלפי מעלה וכבר עם אלטרנטיביות ראויות בתחומי המחירים הנ"ל.

כנראה שהאלטרנטיבות האלו לא ראויות, אחרת מחירי השוק היו עושים את שלהם.

שוב, אני לא מכיר את השוק של המיני (או את הרכב בכלל) ולכן אני לא רוצה להישמע כאילו אני מצדיק את מחירי השוק. מה שאני מנסה להגיד זה שיש עוד המון כלי רכב שמתנהגים בדיוק באותה צורה - על ה106 כבר דיברנו, אבל נסה לברר קצת בנוגע לסוזוקי ויטארה למשל. מעבר לעובדה שמחיר המחירון שלהם גבוה יחסית לשנתון, רובן נמכרות הרבה מעל המחירון וגם מוכרים שמחזיקים גרוטאה-נבלה מתה ביד לא מתביישים לבקש 5 ואפילו 10 אלפיות מעל למחירון. למה? כי כנראה שיש מי שישלם. זה לא אומר שהשוק שלהם אלטיסטי ומתנשא, זה פשוט אומר שיש הרבה ביקוש ומעט הצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לירן, מציאות קיימות.

לפני כחודשיים נמכרה מיני קופר 2002 יד ראשונה, אוטומטית עם סאנרוף, 60-70 אלף קילומטר, אוטו נקי מתאונות. במחיר מחירון!!

האוטו היה של איזו אישה מבוגרת שלא יודעת כלום לגבי ביקוש הרכב, ביד 2 היא אפילו פירסמה את הרכב תחת הקטגורה "אוסטין", שזה למעשה המיני הישנות.

לגבי האס החיפאית אין לי ממש מושג על איזו אתה מדבר. אני מכיר כחולה מאזור המרכז.

הבעיה היא שהרוב שנמכרו כמציאות של ממש, נמכרו מלפני שנה - שנתיים. לרוב מהבעלים הראשונים של האוטו, שלא היו מודעים למצב ולביקוש בשוק מהמשומשות, לכן כעת הרבה יותר קשה למצוא מציאות, אבל יש עוד אנשים שריאלים במחירים שלהם.

נאור

פורסם

במקום להגיד "שוק אליטסטי ומתנשא" - אמור "מחירון תלוש שלא קשור למציאות שהוא אמור לשקף".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עובדה שהאלטרנטיבות לא כאלה ראויות,כי עדיין אנשים מוכנים לשלם על מיני הרבה מעל מחירון.

ואני לא מדבר על כך שלאלטרנטיבות שאתה מדבר עליהן יש סטיגמות של מכוניות שחותות\קרועות\עברו התעללות (בתור משומשות).

וכמובן יש גם את הפונקציה של עלויות דלק חודשיות שגבוהות משמעותית אצל האלטרנטיבות.

וכאן אומר שוב, אתה כותב שהם מעלים מחירים מעלה בהקצנה,אבל כשתחשב כמה הם מעלים מאחוזים,תראה שבעלי ה-106 למינהם מעלים באחוז גבוה משמעותית,ואין קשר לשווי הרכב,כי כמו שיש כאלה שמוכנים לשלם 50% יותר על רכב של 20K יש גם כאלה שיהיו מוכנים לשלם 50% יותר על רכב של 100K אם הוא שווה את זה בעינהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לירן, מציאות קיימות.

לפני כחודשיים נמכרה מיני קופר 2002 יד ראשונה, אוטומטית עם סאנרוף, 60-70 אלף קילומטר, אוטו נקי מתאונות. במחיר מחירון!!

האוטו היה של איזו אישה מבוגרת שלא יודעת כלום לגבי ביקוש הרכב, ביד 2 היא אפילו פירסמה את הרכב תחת הקטגורה "אוסטין", שזה למעשה המיני הישנות.

לגבי האס החיפאית אין לי ממש מושג על איזו אתה מדבר. אני מכיר כחולה מאזור המרכז.

הבעיה היא שהרוב שנמכרו כמציאות של ממש, נמכרו מלפני שנה - שנתיים. לרוב מהבעלים הראשונים של האוטו, שלא היו מודעים למצב ולביקוש בשוק מהמשומשות, לכן כעת הרבה יותר קשה למצוא מציאות, אבל יש עוד אנשים שריאלים במחירים שלהם.

נאור

אני לא מאמין! חיפשתי אחת (לא זקנה, קופר)!

לא יכולת לשלוח מייל?

• תוכן חדש...