Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגיי Barum - מישהו שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בפנצ'ריה שממולצת כאן על חברי הפורום וקניתי 2 צמיגים קדמיים ב 580 שקל שלBarum

נאמר לי שזה אותם בעלים כמו קונטיננטל

האם המחיר ששילמתי סביר? איך הרמה של הצמיגים?

פורסם

אי אפשר לדעת אם המחיר נורמלי או לא בלי לדעת את מידות הצמיג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברה פורטוגזית שפשטה את הרגל, כיום המותג בידי קונצרן קונטיננטל.

barum זאת חברה צ'כית ותיקה שהיתה ה OEM של סקודה בתקופה הקומוניסטית . גם אם הם בשליטת קונטי זה לא מחייב איכות קונטי. חברות בכל התחומים נכנסות לנישות של שוק זול ע"י שליטה ביצרני זבל. אם היו רוצים שתזהה את הקשר לקונטי היו דואגים לכך בצורה יותר מסודרת מסיפורי פנצ'רמאכרים. הם מעדיפים שלא תידע שהם בעיסקי האיכות והמחירים הנמוכים ולא יעשו דבר לשיפור איכות היצרן הזול. להיפך.

פורסם
barum זאת חברה צ'כית ותיקה שהיתה ה OEM של סקודה בתקופה הקומוניסטית . גם אם הם בשליטת קונטי זה לא מחייב איכות קונטי. חברות בכל התחומים נכנסות לנישות של שוק זול ע"י שליטה ביצרני זבל. אם היו רוצים שתזהה את הקשר לקונטי היו דואגים לכך בצורה יותר מסודרת מסיפורי פנצ'רמאכרים. הם מעדיפים שלא תידע שהם בעיסקי האיכות והמחירים הנמוכים ולא יעשו דבר לשיפור איכות היצרן הזול. להיפך.

יש מצב שהתבלבלתי עם MABOR, לא ממש משנה.

ומה הסיפור הזה שהבאת? המותג בידי קונטי, זה כל מה שאמרתי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש מצב שהתבלבלתי עם MABOR, לא ממש משנה.

ומה הסיפור הזה שהבאת? המותג בידי קונטי, זה כל מה שאמרתי.

לקשקש על דברים שאין לך בהם מושג ירוק זה אצלך מנהג קבוע ? גם מבור לא התקרבה מעולם לפורטוגל - זאת חברה יוגוסלבית.

פורסם

Barum היא חברה צ'כית ותיקה מאד בתחום ומייצרת צמיגים טובים במחירים טובים. הרכבתי כאלה בזמנו על אופנוע ה- BMW שלי והייתי מרוצה ולכן לאחר מכן גם על הרכב הפרטי.

פורסם
לקשקש על דברים שאין לך בהם מושג ירוק זה אצלך מנהג קבוע ? גם מבור לא התקרבה מעולם לפורטוגל - זאת חברה יוגוסלבית.

טוב, אז איזו חברה פורטוגזית היא כיום בידי קונטי?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

.היי, לי היו צמיגי barum ואכן הם מבית קונטיננטל , היו ברכב כ שלוש וחצי שנים , לגבי המחיר מתווספת הפונקציה של גודל הצמיג ....

פורסם

מדובר ביצרנית צמיגים צ'כית מאוד ותיקה עם מוצרים משובחים. צמיגי האופניים שלהם נחשבים לאיכותיים במיוחד. נמצאים בשליטת קונטיננטל ( לא ממש סיבה למסיבה אם תשאלו אותי ).

• תוכן חדש...