Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגיי Barum - מישהו שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע על הרכב( פיג'ו 306) רביעיה של בארום קונטיננטל .

המחיר ששילמתי עליהם לפני כשנה בערך כולל איזון היה 800 ש"ח (מזומן).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שילמתי 580 שקל לזוג צמיגים + איזון

המידות הם:

14 65\165

האם המחיר בסדר?

המחיר קצת גבוה.

ל-165/70/14 שילמתי 500 ש"ח לזוג קונטיננטל.

רבעיית יוקוהמה A DRIVE עלתה לחבר באותה מידה 1000 ש"ח.

פורסם

מעט יקר, בפעם הבאה שתהיה מעוניין להחליף צמיגים צור קשר בפרטי יש לי 2 מקומות באיזור המרכז שישמחו לתת לך מחיר זול יותר, ולא ידרשו תשלום על איזון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היו לי בעבר צמיגים כאלה בציר קידמי בהנעה קידמית, רכשתי במחיר זול מרכב שעבר תאונה.

צמיגים בכלל לא רעים יחסית למונטין (שלא שמעו עליהם), ועושים את העבודה גם על המגבלות.

אביחי

• תוכן חדש...