Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית או דודג' אספן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיפושית 76 יפיפיה משופצת קומפלט כולל טסט צמגים חדשים [1500שח] מושלמת, אבל קשה לי עם ההילוכים. יש לי החלפה על דודג אספן שנת 78 לא משופצת, אך במצב סביר. הוא מעוניין להוסיף לי 2500 שח. זה כדאי? תודה על הזמן שלכם. אני חדש באספנות, החיפושית היא הרכב ה-1 שלי.

ברוך הבא - נא לכתוב הודעות עם סימני פיסוק, אחרת לא נבין אותך. בהושעה הזו כבר הוספתי...

קובי, מנהל הפורום

פורסם

קח בחשבון עלויות אחזקה יקרות מחיפושית

ותצרוכת דלק גבוהה יותר.

אם החיפושית משמשת אותך יום יום, צפה הכפלה של עלויות הדלק...

אם לא איכפת לך - תהנה מהפינוק והנוחות האמריקאית!

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
יש לי חיפושית 76 יפיפיה משופצת קומפלט כולל טסט צמגים חדשים[1500שח] מושלמת אבל קשה לי עם ההילוכים יש לי החלפה על דודג אספן שנת 78 לא משופצת אך במצב סביר הוא מעוניין להוסיף לי 2500 שח זה כדאי תודה על הזמן שלכם אני חדש באספנות החיפושית היא הרכב ה1 שלי

האספן היא עולם אחר לגמרי... אני אומר לך את מה שאמרו לי לפני איזה 15 שנה וצדקו... ברגע שתעלה על אמריקאיות, לא תוכל לרדת...

האמריקאית הראשונה שקניתי, לפני למעלה מעשור :roll: הייתה דודג' אספן שנת 78, יד ראשונה במצב נפלא. זהו רכב אמין מאוד, נוח וטיפול ומהווה שער נפלא לעולם של המכוניות האמריקאיות. מה שכן... מהר מאוד תגלה שיש לה 2 צילינדרים פחות מדי, 2 דלתות יותר מדי וכמה קילוגרמים עודפים ותתחיל לחפש משהו אחר... או ש.. לא.. יכול להיות שתאהב את הטרנד כפי שהוא.

בכל מקרה, בהצלחה, לדעתי זה אחלה שדרוג ואם תצטרך כל עזרה עם הדודג', דבר איתי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לדעתי כדאי לך , אבל מצד שני אני משוחד בענין הזה :-) ( מחזיק את אחותה התאומה , הוולרה )

ואם תוותר על הדודג' , אשמח לקבל טלפון של הבעלים.

לילה טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תבדוק טוב מה הוא נותן לך .

אני לא בקיא בשוק של הדודג' אספן ,אבל חיפושיות משופצות נסחרות היום מ10 ועד מעל 20 אלף ,הוא נותן לך בתמורה רכב לא משופץ ,ועוד מוסיף כסף.

אני אישית הייתי בודק טוב מאוד את הרכב ,שאין שם משהו שיעלה הרבה מאוד לתקן.

אל תשכח שחלפים לחיפושית תמצא יותר בקלות ,וגם מוסכים שמכירים את הרכב לא חסר.

לעומת זאת הדודג' נדירה הרבה יותר, מה שאולי ימשוך אותך (תלוי המטרת הרכב).

אם אתה אוהב את החיפושית, ורק קשה לך עם ההילוכים ,כדאי לך לחפש אחת "אוטומטית ", ואולי אפילו שלך כזו לשעבר, ואז תוכל להסב אותה חזרה.

(אני לא סגור על השנים שבהם הייתה חיפושית אוטומטית).

שאלה אחרונה ,למה הגבת לעצמך אחרי שתי דקות?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תבדוק טוב מה הוא נותן לך .

אם אתה אוהב את החיפושית, ורק קשה לך עם ההילוכים ,כדאי לך לחפש אחת "אוטומטית ", ואולי אפילו שלך כזו לשעבר, ואז תוכל להסב אותה חזרה.

(אני לא סגור על השנים שבהם הייתה חיפושית אוטומטית).

חיפושיות היו רק חצי אוטומט, 2 הילוכים ללא קלא'צ.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני לא יודע אם החיפושית שלך רשומה כאספנות ומשמשת אותך יום יום אבל שים לב שאם האספן רשומה כאספנות לא תוכל לסוע איתה בשעות הבוקר.

אגב אני אישית הייתי נישאר עם החיפושית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...