Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד אין לך ויברציות מטורפות מהסאב?אצלי כול הבאגז רועד.:x(גם לאנטיס)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אחלה תתחדש רכיבים טובים .

השגת הכל במחירים דיי זולים במובן הפשוט , תהנה ותתחדש .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תגיד אין לך ויברציות מטורפות מהסאב?אצלי כול הבאגז רועד.:x(גם לאנטיס)

רק המגש האחורי רועד קצת אבל אני רוצה לאטום אותו חוץ מזה הבגז' לא כל כך רועד..איזה שנה הלאנטיס שלך?(שלי שנת 2001)

למי ששאל כמה עלה לי הHU הוא עלה לי 550 דולר לא כולל משלוח היה אפשר למצוא ביותר זול אבל קניתי אותו במקום בטוח שלא יהיה בעיות אם השליחה והאחריות

זה המצבר שלך

60Ah Batéria BOSCH ASIA SILVER 6DA - P 420 232 x 173 x 225

ולא, הוא לא פריקה עמוקה.

אפשר להשיג אותו אצל כל משווק מורשה של בוש.

מצבר עם יכולת של 420 אמפר הנעה, אם היה לך מונובלוק חזק, תוך כמה שבועות הוא היה הולך לפח :)

תה יכול לפרגן ולא רק לחפש להגיד לאנשים מה טוב ומה לא טוב לא בראש לך לפרגן אל תגיב

אני אוהב לראות אנשים שקונים נכון בקנייה הראשונה שתשאר לאורך זמן, תתחדש

זאת לא הפעם הראשונה שאני קונה מערכת בפעם הראשונה התאכזבתי ועשיתי טעויות הפעם בכרתי רכיבים שלפני דעתי יתאימו לי ואני יהיה מרוצה מהם

IBIZA 20vt

פורסם

רציתי לשאול יש לי בית פיוז שבה אם הסט חיווט מורכב עליו פיוז ANL 200 אמפר אבל לפני המגברים יש לי מפצל דיגיטלי אם 2 פיוזים ANL 100 אמפר זה בסדר או שצריך להחליף את הפיוז של ה200?

IBIZA 20vt

פורסם

יפה מאוד, יש לך ידעה בזה, רכיבים ממש יפים וטובים.

תה יכול לפרגן ולא רק לחפש להגיד לאנשים מה טוב ומה לא טוב לא בראש לך לפרגן אל תגיב

לא מתאים לך, שחברים של כותבים לך מדעה אתה תרצה שזה יהיה דבר נכון ביותר, ולא סתם, והוא רצה להזור לך ולגיד לך אמת, שמוכרים לא ימקרו משה הם רוצים.

רציתי לשאול יש לי בית פיוז שבה אם הסט חיווט מורכב עליו פיוז ANL 200 אמפר אבל לפני המגברים יש לי מפצל דיגיטלי אם 2 פיוזים ANL 100 אמפר זה בסדר או שצריך להחליף את הפיוז של ה200?

איזה גודל כבל יש לך?

פורסם

מה?

לא חיפשתי מה טוב ומה לא טוב.

פשוט אל תחשוב שיש לך מצבר פריקה עמוקה כשאין לך

כמו ההוא מהחדשות "אז... שלא יעבדו עליכם"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם התכוונת לזה אז לא הבנתי אותך טעות שלי בכל מקרה תודה על התיקון..:lol:

כמה עלה הhu-Clarion , ומאיפה הזמנת ?

תודה מראש .

550 דולר ארה"ב

יפה מאוד, יש לך ידעה בזה, רכיבים ממש יפים וטובים.

איזה גודל כבל יש לך?

2 גייג'

IBIZA 20vt

פורסם

יש באתר של EMMA את הפיוזים המתאימים לפי הספק .....

נראה לי ש200 זה ממש מעל צריך 100 או 110 אמפר פיוז או ריליי או פחת .

תתחדש .. אחלה מערכת

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי 200 זה יותר מדיי אני החליף ל100.

איפה נתן ליקנות פיוז ANL 100 אמפר?..שאלתי בהרבה מקומות ואף אחד לא מחזיק כזה

YARIK

המליצו לי כבר על יריק אבל הוא מחיפה ואני מראשון רחוק לי מדיי..אולי מישהו אחר?

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...