Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט Highline או פאסאט Ultimate Edition?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט לא מצליח להחליט באיזה רכב לבחור... בפאסאט דגם ה 2008 Highline או בפאסאט דגם Ultimate Edition 2008 ...שבשניהם אותו מנוע של ה 1.8TSI...

אני מבקש את עזרתכם.. אני חייב לציין שיש הפרש כ 30 אלף ש"ח בין שני הדגמים אבל עם זאת יש התלבטות...

אז אני מבקש מכל אחד שמכיר את שני הדגמים שייתן לי את דעתו בבקשה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ותודה.

פורסם

אני הייתי הולך על האופציה הכי זולה.

למה? כי במחיר המצחיק של ההייליין אתה יכול לקנות מכוניות יותר טובות, או אפילו לקסוס IS או סדרה 3 משנת 2007.

המחיר של הפאסאט הוא מטורף, עדיף כבר לקנות את המונדיאו טיטניום ולחסוף 50 אלף ש"ח.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

SCAN אתה כבר מאה שנה ואלף שרשורים ועדיין מתלבט!

תלך לסוכנות עוד פעם, תתרשם פעם אחרונה, תבדוק את התקציב שלך ותקנה ותפסיק לילל.

ה- Ultimate נמכרת בכמות של 100 מכוניות בלבד לפחות ככה מפרסמים, אז חבל על הזמן.

פורסם

אתה מוזמן להגיע לאולם המרכזי ולהתרשם מהULTIMATE.. אתמול בערב הכנסנו אותו לאולם.. את הHIGHLINE כבר ראית..

תעשה לעצמך את החושבים לפי הצרכים שלך ותחשוב מה עדיף מבחינתך..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יש HIGHLINE (או בכלל פאסאט) T שהוא לא 2.0T?

על כל פנים, מי שחושב שבמחיר של ה- 2.0T (יקר, נכון), אפשר לקבל תמורה (חדשה) טובה יותר לכסף, כנראה לא נסע בה. וזה אחרי שעברנו על באמת הרבה רכבים, אירופאים כיפנים, סאלון כמשפחתיות. אני אישית חושב שלהוציא כזה כסף על רכב זה קצת מוגזם, אבל לפחות זה לא הולך על איזה ג'יפ מכוער וחסר התחשבות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...