Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פורד קונקט ויש לי כמה שאלות אם יש ניסיון אישי אז יעזור יותר..

איך האקוסטיקה ברכב?

מה מידת הרמקולים מקדימה?

בגלל שהאוטו גדול יחסית אז האם מחייב אחוריים?

ועכשיו בקשר למערכת

לבנתיים אני סגור רק לגבי הרדיו דיסק: pansonic 5301

אך אני בונה על חבר של אבא שלי שהוא יבואן שיעשה לנו מחיר בקשר לקופוננט של MB QUART מהסדרות של 1000+ (אין לי שם..) ומגבר אייפיניקס מהסדרות טיטן אוZX 6406.

סאב יש לי כמה אפשרויות שנראות אבל צריך לשמוע ואז לבחור, יש את ההרץ ES250 או CVR 12 או MB QUART או P2.

טוב תודה לעונים

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אקוסטיקה מעולה ברכב הזה.

מאוד נוח להתקנה כי הכל פשוט וקל.

מערכת חשמל חזקה(ייתרון במערכות לרכב).

המידה בדלת היא 5.25 אינטש, אי אפשר להכניס 6.5 אלא אם חותכים בפח.

under construction..

פורסם

דוד יאח מה המצב? פעם ראשונה אני רואה אותך פה =]

וכן הוא שלי עד שאני יביא אוטו חדש

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אני שמעתי מערכת בפורד קונקט

והיא נשמעה ממש טוב לטנדר

בנו לה מפיבר מין כיסוי לאורך כל הדשבורד שנראה ממש חלק אינטגרלי של הרכב וישב שם סט קומפוננט של focal

שניגן ממש טוב יחד עם זוג סאבים מאחורה

ובאמת קל מאוד להתקין מערכת ברכב הזה ואפילו נוח גם כמו שנאמר בתגובה פה

בהצלחה ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

תודה על התגובות נקווה שבוע הבא להזיז ענינים ושבת שלום מעכשיו =]

• תוכן חדש...