Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסרה 2 HDI לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון מהימים האחרונים:

הרכב היה אצל מכון דיזל במפרץ. הוא איתר נזילה מהעודפים של בית משאבה, תיקן את זה ואמר לבדוק מה קורה.

הבעיה המשיכה. אותו מכון חיבר לי כבל הזנה ישירה של מתח מהמצבר לאחד הסלילים וביקש שבבוקר אני אחבר ואבדוק.

לא עזר.

המכון אמר שעכשיו רק מוסך סיטרואן יכול להתחבר ולבדוק.

נסעתי ישר למוסך מורשה - גזית מי שמכיר.

הוא התחבר למחשב ומצא בעיה של חיישן טמפ משוחרר וצינור ואקום משוחרר. תיקן, לא שכח לחייב 450 שח ואמר שאם הבעיה ממשיכה יש להלין ( כדבריו) את הרכב אצלו על מנת לבדוק בבוקר.

הבעיה ממשיכה בבקרים קרים בלבד.

כאמור - במחשב לא נראות תקלות, המאבחן של סיטרואן טוען שבדק הכול - סלילי חימום, מרססים, לחצים ועוד

האם יש כאן למישהו מושג מה עוד יכול להיות?

נב. בעבר היה לי סמוראי ישן, שהניע קשה תמיד. פעם אחת בדק אותו חבר עם ידע, שראה הארקה לא מחוברת כראוי. הוא חיזק אותה ומאז האוטו הניע בנגיעה. האם יכולה להיות בעיה דומה כאן?

תודה על התגובות

פורסם

נסה לפני שאתה מניע בבוקר קר, לתת סוויץ' מספר פעמים בלי סטרטר - כלומר לסובב את המפתח למצב ON, לחכות עד שהרעש מהמשאבה מאחור מפסיק, לכבות (לא לתת סטרטר), ולהעביר שוב ל-ON, ככה 3 או 4 פעמים ברצף ואז להניע.

אם אחרי זה האוטו מניע בקלות, אז ייתכן שמשאבת לחץ נמוך עובדת חלש או שיש נזילה מבית הפילטר (יכול להיות אטם לא תקין או חסר בפתח הניקוז שלפני חיישן המים) ובמשך הלילה הוא מתרוקן.

כמו כן ראה שרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149960

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...