Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לחבר פליסטישן 2 לאוטו?

אין לי כלום כרגע באוטו [impreza gl] לא מערכת ולא רמקולים חוץ מהמובנים כמובן לרמקולים אני ידאג אח"כ..

אפשר לשים אותו מוחבא ושיכולו לשחק בו באוטו?? חוץ מהפגוש.. בין הכיסאות אולי..?

פורסם
האם אפשר לחבר פליסטישן 2 לאוטו?

אין לי כלום כרגע באוטו [impreza gl] לא מערכת ולא רמקולים חוץ מהמובנים כמובן לרמקולים אני ידאג אח"כ..

אפשר לשים אותו מוחבא ושיכולו לשחק בו באוטו?? חוץ מהפגוש.. בין הכיסאות אולי..?

תראה בתוכנית (אם אתה מכיר) PIMP MY RIDE עם הראפר אקזיביט, הם עושים את זה הרבה.. אז לשאלתך "האם אפשר לחבר פליסטישן 2 לאוטו?" התשובה היא כן.. :lol: השאלה באמת איך עושים את זה..:wink:

תריץ חיפוש באינטרנט ותלמד קצת.. אני בטוח שיש אנשים שעשו את זה ותעדו.

בהצלחה! (תעדכן מה יוצא מזה בסוף.. אני אקפוץ לאיזה משחק פרו או פיפא בכייף!)

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

קונים מתאם למצת הרכב.. זה מתאם מ14.4V ל 8.5V שהפלייסטיישן צריך..

אם אתה מאיזור ת"א יש חנות בשם פליי גיים בארלוזורוב לכיוון רמת גן.

חפש אותם באינטרנט.

משם אני קניתי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

כן ראיתי שם באיזה פרק בגלל זה.. אבל אני רוצה למקם אותו בין הכיסאות שיראה יותר יפה ולא מאחורה...

אבל אין לי מושג איך לחבר את השקע ולאן אם יש מתאם כזה תעדכנו אותי בבקשה!

והאם אפשר לחבר את המסך דיוידי לפליסטישן?

פורסם

זה פשוט מאוד אתה צריך ממיר מתח מ12 ל220 ואז אתה מחבר את השנאי של הסוני אם אני לא טועה הוא 8 וולט או משהו כזה ולכן לא רצוי לחבר ישר למתח ברכב אלה להרכיב ממיר ואילו את השנאי המקורי של הסוני

אתה צריך מסך שאליו יתחבר הסוני ורדיו דיסק בעל כניסת AUX ואז יש לך סוני ברכב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

קל יותר ממה שאתה חושב:

אתה יכול או לקנות ממיר מתח 12V ל- 220V, או לשנות רכיבים בתוך הפליסטישיין עצמו ולגרום לו לעבוד על המתח של האוטו...

תקרא קצת פה:

http://help.cnet.com/PS2/9602-12576_39-0.html?messageID=2506032&kw=PS2

מסך תצטרך להשקיע כי מסך טלוויזיה של בית זה בדיחה להרכיב על אוטו, וצריך גם מסך טוב שיהיה אפשר לראות משהו לא איזה 5".

פורסם

עדיף שלא להתעסק עם רכיבים במכשיר עצמו. המכשיר צריך את המתח והזרם שלו מיוצבים.

אם תחבר אותו ישירות למערכת החשמלית של האוטו ללא מייצב, אתה תשרוף אותו בהתנעה הראשונה.

תקנה לך אל-פסק למחשב שעומד בצריכה של הפלייסטישן, ותשנה לו את ההזנה לחשמל מהרכב, במקום מהמצבר הפנימי של האל-פסק.

אם אתה רוצה צור קשר עם משתמש בשם gluk תשאל אותו אם נשארה לו איזה נבלה (תגיד לו שדימה אמר לך)

זה הפתרון הכי זול ובטוח בשבילך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אל פסק או לא - ממיר מתח מגיע אחרי המצבר של הרכב ולכן המתח שהוא מקבל הוא בכל מקרה מיוצב.

בכל מקרה, בשביל להזיז סוני פלייסטיישן לא צריך לקנות ממיר חזק במיוחד, אני חושב שאפילו הקטן ביותר אמור להספיק לכזאת צריכת זרם והמחירים כאן הם בערך כמו לקנות אל-פסק.

לגבי איפה למקם את הסוני פלייסטיישן - זה כבר תלוי איזה רכב יש לך - לא הייתי שולל את תא הכפפות - הכי נוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפליישטייסן הדג עובד על 12 וולט והספק שלו חיצוני

כך שניתן לקנות מיצב מתח 12 ל12 זרם של 2A יספיק

ולא יהיה ביבוז או עליה לצורך ירידה

פורסם

לא נכון. הסוני הדק עובד על 8.5V ויש לו מתאם מסוני למצת הרכב. זה ספק 14.4 ל8.5

לך לפלייגיים או גיימסטיישן בפליי גיים אני בטוח שיש כי אני קניתי משם.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...