Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעות על פיאט טיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על דגם ה1.4 שנת 94 בעיקר :p

מה דעתכם על האוטו?

מכל הבחינות....תודה

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

עשיתי חיפוש....

אבל אני מחפש מידע רק לגבי הדגם של 1.4 ליטר ושמו הוא "מדיה"

האם למישהו היה את האוטו?

איזה תוספות יש לו?

שווה את ה 11 אלף שהוא עולה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

קודם כל, עשיתי את החיפוש שהפנו אותך עליו? הגיוני שתוכל למצוא שם הרבה מידע.

היתה לנו במשפחה טיפו 1.4 שנת 92, הרכב היה די בסדר, היה אצלנו שנתיים, לא עשה בעיות באופן מיוחד. הוא מאוד מרווח, עגלתי קצת, וזהו... כמו כל רכב מהשנים האלו צריך פשוט לבדוק שמצב הרכב טוב ולא התעללו ברכב.

גיא

פורסם

האוטו שנת 94 ,יד ראשונה עם 105 אלף סה"כ...

זה שמור לדעתי....

פשוט השאלה שלי האם יש לו הגה כוח וחלונות חשמל וכל מיני תוספות כאלה....

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
האוטו שנת 94 ,יד ראשונה עם 105 אלף סה"כ...

זה שמור לדעתי....

פשוט השאלה שלי האם יש לו הגה כוח וחלונות חשמל וכל מיני תוספות כאלה....

יש כמה דגמים, לא יותר פשוט לשאול את המוכר את השאלה הזו? לדעתי הגה כוח לא יהיה לו, לגבי חלונות אני בספק אבל זה גם דבר שאפשר להוסיף לבד אם רוצים.

גיא.

פורסם

לפי המחירון של לוי יצחק יש רק דגם אחד של 1.4 וקוראים לו מדיה

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...