Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמונה בסמלון שלכם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון להיום, הרכב שלי אחרי ווקס והחזרה לחיים של הפנסי ערפל שהמנורות שלהם פשוט היו שרופות ולא היה לי זמן לסדר אותם.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בעבר היתה לי מיצובישי כריזמה, מצאתי באינטרנט תמונה מחמיאה שלה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קוקי מנסטר נתפס על חם בעת שהוא מכין לעצמו "שוקולד צ'פס" בדיוק כמו שמכור מכין "הרואין".

התמונה מתוך פרק ענק של "איש משפחה" פאמלי גאי. עונה 4

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

הרכב שלי באירוע לקידום הספורט המוטורי 4, שנערכה בו ג'ימקאנה לנוער עד גיל 21 אני הייתי הנציג מ-CARSFORUM, אני עליתי לגמר חמישי מתוך 5 ולקחתי מקום ראשון באיביזה טורבו SPOILED של קובי RACING.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ה-2 שלי שצולמה ע"י אוראל (RS) ו"דפק" לה תמונות מחמיאות מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני פשוט אוכל הרבה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נכון לעכשיו, הסמל של הסוללה הצבאית שלי.

יש איתי מישהו ב-MLRS שמצייר מדהים, הוא צייר את זה (בזמן תורנות מטבח, כמובן).

dsc03169pl0.th.jpg

• תוכן חדש...