Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסוף היא התניעה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציר אירועים: לאחר שלא הניע ביומיים האחרונים או ליחלופין הניעה בנסיון ה חמישי וגם כן בקושי.. עד שהדמימה.

עדכון מצב: נבדקת משאבת דלק ונמצאה תקינה (ממסר לא נבדק- לא מוצא מיקומו, מבקש עזרה!)

פורק מסנן אויר ובוצע נסיון הנעה. בנסיון השני הרכב הניע חלק לכאורה. נמצא צינורית קטנה היוצאת מאחורי האינגקטור שלא מחוברת לכלום ויונקת אויר. נראה לי שהיא הייתה סתומה. כאשר סתמתי אותה המנוע השתנק וכמעט הדמים וכאשר שחררתי אותה

המנוע חזר לסורו.

אשמח למידע אודות הצינורית המוזרה הזאת?

תודה, רון.

חובב מתחיל :roll:

פורסם

אם אני לא טועה, דיברת על פיג'ו 205? או שאני כן טועה (חבל שלא ציינת... ) :?

3בכל מקרה, במידה ומדובר בהזרקה חד נקודתית ברכב של PSA, החיבור מאחורי יחידת ההזרקה אמור להעביר נתוני וואקום כלשהם למחשב ניהול המנוע.

הצינורית אמורה להתחבר לקונקטור אפור מוזר כזה שממוקם ליד המחשב.

פורסם

מדובר בקליאו 95, ו נכון הצינורית הקטנה מאחורי המזרק הייתה מנותקת ואכן היא שולחת נתוני וואקום למחשב מנוע. היא חוברה מחדש ונכון לעכשיו המנוע מניע מכה ראשונה! נחכה לבוקר..

לאחר נסיעת מבחן קצרה האוטו עדיין קירטע בהעברת הילוכים 0-1 1-2 2-3 אבל אולי זה יסתדר משום שהצינורית הזאת הייתה מנותקת זמן רב :?:

חובב מתחיל :roll:

• תוכן חדש...