Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף ידנית או מזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפביה MK2 אמורה להגיע ארצה החודש - שווה לבדוק :-)

אני חושק ב-1.9TDI ידנית 8)

קדימה אוראל, לפרסם את האיביזה ביד- 2 :wink:

Black Nissan JUKE TEKNA

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב,גם היונדאי I30 נימכרת בגירסה ידנית,עם מנוע 2.0-מכונית טובה מאד.

למרות שה I30 נאה למראה (כמו גירסה יפה יותר של ב.מ.וו. סדרה 1) יש לי בעייה רעיונית עדיין עם רכב קוריאני. יתכן שהבעייה היא רק בראש שלי, שכן יונדאי השתפרה מאוד והיא ממוקמת במקומות ראשונים בסקרי שביעות רצון, הרבה לפני הקוריאנים האחרים.

איתן, מה לגבי הפביה סטיישן החדשה או אפילו רומסטר? :-)

מאז עידן הפיאט דונה סטיישן, יש לי בעייה עם רכבי שטיישנים שמבוססים על מכוניות קטנות. משהו בהם נראה לי מעוות בפרופורציות (וכנ"ל 206SW).

הייתה לי פאביה סטיישן בהולנד ולא התלהבתי ממנה.

פורסם

אם מדברים על מנוע 2 ליטר ידני, או אז אין רכב אשר נותן תמורה טובה יותר מהפוקוס.

עם כל הכבוד ל יונדאי, ברגע שהפוקוס מצוידת במנוע 2 ליטר , אין משפחתית טובה ממנה בארץ. (ועדיף ב 5 דלתות בצבע כתום)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש בארץ פוקוס 2.0 ידני?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

פוקוס ידנית יש בישראל עד מודל 2002.

עוד אופציה היא הסובארו B3 שמגיעה כחדשה במחיר של 111K (לעומת 121K לגולף ידנית חדשה על הכביש) - שניהם אחרי ירידת המחיר האחרונה.

מה דעתכם על ה B3?

פורסם

בואו נעזוב לרגע את האופציה של סקודה חדשה, הבקשה היתה ייעוץ ברכב בן2-4 ולא חדש מהחברה (אין יותר מדי הגיון כלכלי, במיוחד לרכב שיסע מעט יחסית ואינו מדגם מיוחד).

היות והרכב ישמש בעיקר את אשתך היא זו שאמורה להחליט בנוגע לסוג הגיר (שלא לדבר על רכב), במידה והיא רוצה גיר ידני דווקא הייתי שוקל בחיוב את עניין הגולף, אני לא מוצא בעיה במנוע של 2 ליטרים גם בעיר, במיוחד כשגיר ידני חסכוני יותר, אולי אפילו איזו איביזה או סקודה משומשות 16V (כמעט חדשות במחיר זה).

מה אשתך מעדיפה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

עשיתי הבוקר נסיעת מבחן על הגולף, למרות שהייתה רק אוטומטית עבור נסיעות המבחן.

החלטתי לעשות נסיעת מבחן, למרות ניסיון לא מבוטל של כמה אלפי ק"מ על הרכב בגירסתו הידנית, לפני כשנה בהולנד (כולל ביקור עם הגולף בנורבורגרינג שכתבתי עליו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133452&page=2 ).

כבר אז היה לי חשד שהגולף ברמת הגימור הבסיסית משדרת פשטות מוגזמת, אך אמרתי לעצמי שאולי הייתה זו גירסת השכרה נחותה במיוחד.

היום התאמתו השערותיי, כשלאחר נסיעת המבחן נכנסתי לפוקוס שלי (שנת 2006, גירסת הליסינג הבסיסית) והרגשתי כאילו נכנסתי לרכב מפואר יותר.

מדהים שצ'מפיון מצליחים למכור גולפים במחיר של כ 20% יותר מפוקוס (בהשוואה של אוטומטית מול אוטומטית).

מה השורה התחתונה? למרות הכל, אני לא פוסל את הגולף בשל היותה אחת האופציות הידניות היחידות, כאשר בטיחות היא פרמטר חשוב, אבל גם לאחר ירידת המחיר הגדולה (117K מחיר בסיס + כ 4K דמי רישוי וצבע מטאלי) זאת לא מציאה גדולה.

אם אמצא בחודש הקרוב משומשת שמורה מ 2005-2007, אקנה אותה.

אם לא, אני עדיין בהתלבטות, כי לאור האמור לעיל, להזמין חדשה נראה לי מוגזם.

מה אשתך מעדיפה ?

אשתי גם מעדיפה ידנית.

במקרה של גולף ההעדפה היא גם בעלת צידוק כלכלי, מכיוון שמדובר בהפרש של כ 10K, שלא לדבר על חסכון בדלק ומניעת הוצאה בת חמש ספרות, במקרה שהולך גיר אוטומטי.

החסכון כאן הוא גדול יותר מההפסד התיאורטי הנובע מזה של"רכב ידני אין שוק".

במקרה של ה B3, בה מחיר האוטומטית החדשה זהה לידנית (111K, כדי שייכנסו לקבוצת שווי שימוש 2), אז כבר יש הפסד כספי כשמוכרים את האוטו.

ביצעתי היום נסיעת מבחן גם על פולו ידנית וזה הזכיר לי את מה שגיליתי לפני שנה על הגולף הידנית באירופה -

בכל שילוב של הילוך מרגישים את האיכות הגרמנית המשובחת, כשאפילו בנסיעה עירונית נהנים מהחלפת ההילוכים (רוב הנסיעות שלנו הן עירוניות, אך לא בפקקים).

פורסם

אמרתי כבר ואגיד שוב, הגולף נשארת גולף ולהשוות לB3 זה די בעייתי, לא היתי חושב פעמיים לפני שהייתי מוצא את עצמי בגולף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

המגמה בארץ היום היא לרכוש רכב אוטומטי. לכן, קנייה של רכב ידני תהיה משתלמת בעת מכירה וזה בנוסף להיותו חסכוני ואמין יותר.

Veni Vidi Vici

פורסם
זה בדיוק מה שעשינו.

הלכנו לסוכנות עם העגלה שלנו (Stokke, כמו בצילום) כדי לראות איך היא נכנסת לגולף.

נובורישים תפסנים, לא מוכן לדבר איתך בכלל :-P

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום התאמתו השערותיי, כשלאחר נסיעת המבחן נכנסתי לפוקוס שלי (שנת 2006, גירסת הליסינג הבסיסית) והרגשתי כאילו נכנסתי לרכב מפואר יותר.

טוב, בלי להעליב, ובלי לקשר לסוג עגלת הילדים שקניתם :wink: , הטעם שלך כנראה מאוד קיצ'י והמוני. הפוקוס עמוסה בקישוטי-כאילו ובכפתורים מקושקשים שמתאמצים לתת לה לכאורה תדמית מתוחכמת, כאשר בפועל הגולף עושה את אותו הדבר ויותר טוב, בפחות התחכמות אך ביותר חוכמה. זה קצת כמו להעדיף את בריטני ספירס על ונסה פרדי. זה רק עניין של סוג הטעם שלך.

אגב, אני בכלל התכוונתי לרכוש פוקוס 2.0 עד שגיליתי שאני לא יכול לשבת מאחורה, ושהבגאז' שלה (ב- 5 דלתות) עוד קטן משל הגולף (בסוף קניתי TSI).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש שוק מטורף לגולפים ידניים... גם בגרסאות הלא ספורטיביות.

זאת צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך.

שאל את הבחור שקנה ממני את ה1.6 הידנית כמה הוא שילם לי.... והוא לא היה היחיד שרדף אחריי.

כמו כן, במדור כלכלה של סוף השבוע בידיעות אחרונות הכניסו עגלות תינוק יחסית מאסיביות ברוב הרכבים הנפוצים והנמכרים בשוק - כדאי לך להעיף מבט.

אגב, מה לגבי ג'טה? הרבה יותר פרקטית לעגלות תינוק ומגיעה יותר מאובזרת מהגולף הבסיסית?

מסכים בקשר למה שנאמר על הפוקוס. לא תמצא קיטש בGOLF גם אם תתאמץ.

הכי קרוב לקיטש שאני ראיתי הם הדיפונים דמויי עץ שיש בGTI שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...