Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים רשמתי פה מודעה לגבי שדרוג עתידי של הרכב שלי (כרגע קליאו 93 קרבורטור)

אני מאוד מרוצה מהקליאו, ואני מתכנן בעתיד אולי לשדרג לקליאו ממודל גבוה יותר.

לפי עצה של אחד מחברי הפורום, ועוד כמה חברים אישיים, הגעתי למסקנה שבאמת שלא תהיה הרבה תועלת בשדרוג מקליאו 93

לקליאו 96-98 כיוון שחוץ מההבדלים של הזרקה, הגה כח, ח"ח ונ"מ, וטיפה face lift אין הרבה שוני בינהם וכדאי לנסות לחסוך קצת יותר ולחכות

חשבתי בכיוון של קליאו B ממודל 99 או אפילו 2000

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מכל מי שמכיר את הרכב אישית, מבחינה מכאנית, מבחינת תקלות, מבחינת נוחות ואפילו מבחינת אחיזה וכדומה (לא למטרות מירוצים- הכוונה לאחיזה במובן הנורמלי)

אפשר להשיג אותם במחירים די נוחים של בין 20-25 אלף, יותר לכיוון ה20 אלף. אני חשבתי על גיר רגיל, כמובן

אודה לכל טיפ ועצה :)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מישהו?

האשכולות הקיימים ממש לא מכסים את הנושא (אם מישהו פה חשב שלא עשיתי חיפוש)

כל מה שמצאתי הוא על זה שאסור לקנות את הרכב עם תיבה אוטומטית, ולא הרבה מעבר..

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי יותר על הרכב עצמו, עם תיבה אוטומטית אני בטוח לא אקנה אחרי מה שקראתי זה בטוח :)

בתודה

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

קליאו 1.4 מהמודלים האלו היא מכונית נעימה, בטוחה, נוחה, מאובזרת באופן סביר ובעלת מנוע נמרץ יחסית, גם אם לא חזק. בפירוש קנייה טובה עם גיר ידני. אם תמצא רק 1.2 - דע שהיא די עגלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היית בבעלותי רנו קליאו 1600 שנת 2000.

בגדול מאוד מרוצה מהרכב קטן חסכוני בדלק מחשב דרך אחיזה סבירה מאוד מומלץ.

פורסם

לי יש ניסיון על קליאו 1.4 עם 98 כ"ס אוטומט (דגם RXT)

האוטו באמת נוסע יפה, נוח מאוד, אחיזה סבירה+ והעלויות שלו בסה"כ לא גבוהות (ביטוח זול, מוסך בינוני).

כמו שרוני אמר, לא לקחת את הדגם עם המנוע 1.2 שכן הוא עגלה, זה משאיר אותך עם 1.4 או 1.6.

פורסם

רועי, הדגם שרשמת עליו הוא בעל מנוע 16 שסתומים.

לפי נתונים שנתן דביר, מדובר על קליאו עם מנוע 8 שסתומים בגלל השנים.

1.2 אומנם לא חזקה אבל מאוד מאוד חסכונית.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ :)

כן קראתי באינטרנט על דגמי ה 1.2 שהם די חלשים.. ויש ביקורות טובות על דגמי ה 1.4..

הדבר היחיד שמציק אלה החלפים המאוד יקרים... אבל זה רנו, אין מה לעשות :]

חשבתי על קליאו B מודל 99 או 2000 עם מנוע 1.4 ידנית. האם יש הבדל גדול בין מודל 99 לבין ה 2000 ?

בתודה,

• תוכן חדש...