Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אוהבי הקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזדה 6 יש קסנון נדמה לי רק בגרסה המפוארת ביותר

אגב לא הבנתי את עניין השפריצרים, להשפריץ מים על הפנס זה נחמד, אבל מים שלא ינוגבו ישאירו שוב שכבת לכלוך אז מה שווים שפריצרים בלי מגבים במקרה של הקסנון?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי הגיוני שיהיה רשום ברישיון עם יש קסנון , אין קסנון אבל לרכב יש תאורה כחולה , לבנה. בום הורדה מהכביש.

בלי לשאול שאלות ובלי ויכוחים ככה זה הכי הגיוני.

הגיוני? אתה קבעת בנחרצות ש: "כל מי שיעשה טסט אחרי ה1.1.08 יהיה כתוב לו לגבי קסנון ברישיון." אין לך מושג מה כותבים ברישיון ואיזה תקנה נכנסה, ואתה עדיין קובע בנחרצות, ואח"כ אומר שזה הגינוי אם יעשו כך, להבא אל תרשום דברים ללא ביסוס ואל תטעה אחרים.

ROOONEEYY

פורסם
עכשיו יהיה קסנונים מאריקאים ברמת גימור מקצועית .

ספק גדול מאוד

המהלך הבא שלפי דעתי הולך להיות הוא

יבוא של מערכות קסנון מסין ותמחורם פי 10 ממחיר הקנייה

למוצר אומנם תהיה אחריות בארץ

אך הוא לא יעלה על קיטים זולים מסין

עוד רווח לסוכנויות הרכבים בארץ על חשבון חנויות אביזרי רכב

פורסם

אני מחכה ליום שאני אקבל הורדה על הקסנון ששמתי שעלה לי 1700 שקל (לא הזבל הסיני) שלא מסנוור בשיט ומי שחושב אחרת מוזמן לנסוע לפני ולבדוק. ואגב, חבר עבר היום טסט עם איביזה טורבו ישנה עם קסנון "סיני זול" 8k אז אין לנו מה לדאוג (בעלי הקסנונים). ואם קסנון יופיע ברשיונות יהיה עוד יותר טוב, נאשר אותו כמו שמאשרים ג'אנטים חריגים...אז תמשיכו לחלום שנקבל הורדה...:fist:

פורסם

לגולף דור 4 ודור 5 יש אישור?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בארה"ב החוק הוא עוד יותר קטלני ונושא קסנות מטורפים.

אני לא יודע מאיפה המצאת את זה, אבל אתה טועה ומטעה

קודם כול אין דבר כזה "חוק ארה"ב"

ארה"ב מורכבת מ50 מדינות חצי אוטונומיות, בכול אחת מהם החוקים בכלל, וחוקים שקשורים לרכב בפרט, קצת שונים

כמו כן אין כול חוק בכול מדינה בנוגע לפנסים, כול הזמן שהם מיצרים אור ולא מסנורים.

כן, יש חוק פדרלי שאוסר שמוש בפנסים(שים לב- פנסים, לא מנורות!) לא מאושרים ע"י DOT אבל אין כול חוק בכול מדינה שמגבה את זה.

כמו כן אין קנסות( אם היה חוק), עברה טכנית נחשבת כFIX IT TICKET

אתה מתקן את התקלה, עוצר בכול תחנת משטרה, רואים שתיקנת, חותמים על הדו"ח והנושא סגור.

באמת,

לא עדיף לעשות חיפוש במקום סתם לכתוב שטויות?

פורסם

נראה לי שאחפש נורת קסנון להתקנה בתוך פנס הערפל האחורי.

כך שאם יסע מאחורי אחד עם קסנון לא מכוון אוכל להראות לו שגם אני יכול...

די לסינוורים!

עד 27.1.2020 אני עסוק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברוך

בשחות קודמות שלי איתך טענת שלמונדיאו טיטניום שארכוש אין בעיה להתקין קסנונים שלא ייסנוורו, למרות שיש לה רפלקטור ולא פרוז'קטור.

היבואן בארץ (דלק מוטורס) לא מייבא את האופציה לרכישת קסנון מקורי (כשם שיש בחו"ל), ושם זה כן מגיע עם עדשה מתאימה ובי-קסנון (אפילו כזה שמתכוונן לפי כיוון הסיבוב של ההגה ומהירות הנסיעה - כן, גם לגובה וגם לימין/שמאל).

האם עכשיו אתה אומר שהרכב שלי לא יעמוד בתקן?

אגב הרכב אצלי בחניית הבית (בע"ה) כבר בתחילת השבוע הבא.

האם יהיו ערכות התקנה שיכללו גם המרה לפרוז'קטורים, או שזה כבר לא ייקרה?

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

RS.

תוכל לתת קישור של המקום ממנו הזמנת את ה-Phillips Diamond Vision?

תוכל לתת את המחיר המדוייק ששילמת?

ממש אין לי חשק להתעסק עם כל הביורוקרטיה בנושא הזה - אני רק רוצה לראות טוב יותר עם מכוניתי החדשה.

אגב, לפיליפס יש נורות הלוגן חדישות, וגם כאלו שאנו מכירים, שיכולות לתת מענה (אפילו זמני) במקום הקסנון (לדוגמא Phillips Vision Plus או Phillips NightGuide 3-Color).

עוד דוגמאות, בקישור הבא : http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/1_product_homepage.php?main=gb_en_consumer_lighting&parent=89083467512&id=in_en_car_lighting&lang=en

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

מצאתי את האתר הבא מתוך אחד הקישורים לספקים מורשים של פיליפס, ואתם מוכרחים לבדוק את הנורות שהם מכנים שם Phillips X-Treme, שם הם טוענים לשיפור של 80% בעוצמת הארה.

http://www.autolamps-online.com/index.htm

הם גם שולחים נורות לכל מקום בעולם ללא עלויות משלוח (לטענתם. אבל אולי הם 'מכניסים' את זה כבר במחיר הנורות).

אני עוד בודק את האופציות גם לשדרוג מנורות הבלימה מנורות רגילות ללדים (שתיים או ארבע שורות לדים).

אעדכן אם יהיו חדשות.

TIFF.

לראות טוב = לנהוג טוב ולהיראות מצויין.

פורסם

אני אישית לא אהבתי את האקסטרים - יש אותן לחבר.

טווח ההארה גדל משמעותית, אך הגוון שלהם צהבהב מציק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה לגבי ה-Phillips VisionPlus ?

הם טוענים לשיפור ממשי במרחק (כ-20 מטרים יותר), וללומנס גבוה יותר.

TIFF.

• תוכן חדש...