Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לקבל חוות דעת מבעלי מאזדה 2. על שביעות רצונם מהרכב,

ובנוסף את צריכת הדלק של הרכב בעיר ומחוץ לעיר בפועל,

וכרגע אני בהתלבטות בין גאז שמיושנת, מאזדה 2 שהבנתי משמועות שצורכת המון דלק?, ויאריס בעלת גיר רובוטי

או פשוט להוסיף מעט כסף ולקנות B3 או מאזדה 3 5 דלתות.

מה אתם ממליצים?

הדרישות מהרכב שיהיה חיסכוני מיועד להורים שלי,

רוב הנסיעות בעיר.

פורסם

אני לא בעלים של מאזדה 2 אבל כן נהגתי עליה.

צריכת הדלק ממוצעת. אם תרצה משהו חסכוני יותר לך לכיוון הסוזוקי סוויפט (המנוע אמנם כמעט זהה אבל צריכת הדלק עדיפה משמעותית!).

הגיר הרובוטי של היאריס מאוד לא נעים, והיא גם יקרה יותר.

להוסיף (קצת) כסף ולקנות משפחתית זה כדאי רק אם יש צורך במקום הנוסף. בדוק גם עלויות ביטוח, טסט וטיפולים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה התכוונת שאמרת שהגיר הרובוטי של היאריס לא נעים,אני עומדת לקנות אחת כזאת ועדיין מתלבטת אם ללכת על הדינאמיק

של מאזדה 2

פורסם
ביאירס מותקן גיר רובוטי, העברות ההילוכים לא נעימות וחובטות, תגובה איטית.

חובה חובה לבצע נסיעת מבחן!

+1

מחזק בהחלט את הנ"ל מתוך ניסיון ובעל יאריס 2007 בדימוס.

אבל! , אחרי ישיבה אתמול במזדה 2 בסוכנות, אני חייב לציין שמאד התאכזבתי מגימור החומרים הפנימיים (זול למראה ולמגע), הגה מתכוון רק לגובה ולא למרחק.

בכל הנוגע

איכות הרכבה וחומרים היאריס לוקחת ובגדול פשוט מרגישה יותר "אוטו". הייתי מגדיר את המזדה 2 כ"צעצועית" עם כל המשתמע מהעניין.

כחבילה אני עדיין חושב שהמזדה 2, מציעה חבילה משתלמת ובטוחה יותר!

6 כריות אויר (לעומת 4 ביאריס).

בקרת יציבות (אין ביאריס).

רדיו דיסק מובנה עם שליטה מההגה המצופה עור (אין שליטה מההגה שאינו מצופה עור ביאריס).

4 חלונות חשמל (2 בלבד ביאריס).

והכי חשוב- הגיר הרובוטי, שמבחינתי הוא הקש ששבר את גב הגמל, פרט לחסכון מסויים בדלק, הגיר הנ"ל הינו אחד הגרועים הקיימים כיום בשוק! הרכב מטלטל בכל העברת הילוך (במיוחד בשלושת ההילוכים הראשונים), הרכב ממהר להעביר הילוכים מתי שרק בא לו, כך שהנהג מוצא את עצמו עם הילוך חמישי במהירות 47 וללא כח זמין!

מבין השתיים, הבחירה שלי כיום הינה המזדה 2 בעיקר מפעת הגיר הרובוטי!

אם מכניסים להשוואה את הסוויפט החדשה, מבחינתי היא הבחירה המנצחת. בוצעו מספר השוואות לאחרונה בין המזדה 2 לבין הסוויפט החדשה- חיפוש יכול להוביל לתוצאות רבות.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

עידן, לא הבנתי. זכור לי שרצית בהתחלה סוויפט, הזמנת אחת ולפני שקיבלת החלפת ליאריס חדשה כי נהגת עליה והתרשמת מאוד (מלבד הגיר הרובוטי שטענת שהוא לא מפריע במיוחד). לאחר מכן במשך שנה הכל היה בסדר, עד שחזרת לצאת כנגד הגיר הרובוטי וכעת הבנתי שמכרת אותה וקנית קורולה. מה גרם לשינוי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה, שכמו הרבה אנשים, בהתחלה לא הציק לו יותר מידי הגיר הרובוטי והוא הסתדר איתו..

ככל שעברו הימים והחלפו החודשים, הוא נסע יותר עם האוטו והגיר עצבן אותו יותר ויותר - עד ששבר את גב הגמל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כנראה, שכמו הרבה אנשים, בהתחלה לא הציק לו יותר מידי הגיר הרובוטי והוא הסתדר איתו..

ככל שעברו הימים והחלפו החודשים, הוא נסע יותר עם האוטו והגיר עצבן אותו יותר ויותר - עד ששבר את גב הגמל.

וכניסה ליד 2 מראה שהוא לא הפראייר היחיד שנמאס לו מהגיר הזוועתי הזה, למרות הסמל מקדימה, כנראה יש גבולות שאפילו חברה כמו טויטה לא יכולה לעבור...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
עידן, לא הבנתי. זכור לי שרצית בהתחלה סוויפט, הזמנת אחת ולפני שקיבלת החלפת ליאריס חדשה כי נהגת עליה והתרשמת מאוד (מלבד הגיר הרובוטי שטענת שהוא לא מפריע במיוחד). לאחר מכן במשך שנה הכל היה בסדר, עד שחזרת לצאת כנגד הגיר הרובוטי וכעת הבנתי שמכרת אותה וקנית קורולה. מה גרם לשינוי?

רוני

אעשה סדר בדברים מכיוון שהעניין קצת מורכב :roll:

בתחילה הזמנתי סוויפט חדשה (ממש בחודש הראשון כשהרכב הגיע לארץ).

בתקופת ההמתנה (חודשיים וחצי לערך), ביצעתי נסיעת מבחן ביאריס שמאד הרשימה אותי לטובה (אם להיות הוגן- הגיר הרובוטי לא הרתיע אותי בנסיעת המבחן והסתדרתי איתו דיי טוב). ביטלתי את ההזמנה לסוויפט החדשה והתחדשתי ביאריס -2007.

עם חלוף הימים אט אט, החברה התלוננה ש"לא כיף לנהוג ברכב" האמא טענה "הרכב מטלטל", ואני הפנמתי שהגיר הרובוטי אינו מוצלח. פרסמתי את היאריס למכירה, ולמזלי, המוניטין של היאריס מהדור הקודם שיחק לטובתה של היאריס הנוכחית, ותוך שבוע הרכב נמכר!

רכשתי מאימי את ה- RUNX השמורה, והזמנתי עבורה סוויפט חדשה.

מאז, נדמו הרוחות וכולם מרוצים. :-)

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ה-2 לא חסכונית בכלל כשרוב הנסיעות העיר. בנסיעה נורמלית (לא של סבתא ולא מופרעת) הצריכת דלק עומדת על 1 ל-9-8.5.

בנסיעות על המהיר ב-100-90 קמ"ש הצריכה היא 1 ל-15.

בשביל לחסוך בדלק לא הייתי הולך על המאזדה, למרות שכחבילה כללית היא ההצעה המשתלמת ביותר שיש :-P (תראה מה יש לי ותבין, אבל שלא תטעה - אני נהג צעיר בן 19, והאוטו הוא בשבילי ולי הוא מתאים מאוד).

בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה אתם חושבים על ניסאן נוט לעומת המאזדה 2, הנוט עולה בגירסה הפשוטה 111,000 ש"ח, ההפרש זניח

אך האם למישהו יש ניסיון עם הרכב?

פורסם

אומר לך שוב - כחבילה כוללת, ה-2 היא החבילה המושלמת (כמעט). מבחינת דלק? לטעמי לא.

בקשר לניסן - לא מכיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...