Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

מישהו יכול לעזור לי ולומר מי מבין שלושת הרכבים הבאים זולל הכי פחות דלק??

1. פורד פוקוס

2. טויוטה קורולה

3. מזדה 3

אלו שלושת הרכבים שאני יכולה לקבל בליסינג

תודה!!!

פורסם

אם איני טועה אז מאזדה 3 ופוקוס בנויים על אותם מכלולים ולדעתי אוכלים אותה כמות דלק, טויוטה מצד שני נחשבת לחסכונית

פורסם
הי!

מישהו יכול לעזור לי ולומר מי מבין שלושת הרכבים הבאים זולל הכי פחות דלק??

1. פורד פוקוס

2. טויוטה קורולה

3. מזדה 3

אלו שלושת הרכבים שאני יכולה לקבל בליסינג

תודה!!!

אם הרכב הוא מליסינג, למה זה משנה לך כמה הוא צורך?

פורסם
אם איני טועה אז מאזדה 3 ופוקוס בנויים על אותם מכלולים ולדעתי אוכלים אותה כמות דלק, טויוטה מצד שני נחשבת לחסכונית

צודק צודק צודק , אני עובד בחברת אלדן אחי והמאזדה 3 והפוקוס לא חסכוניות בכלל, והטויוטה חסכונית מאד מאד :-P

אני מאמין ואתם

פורסם

נהגתי השנה פעמים רבות בטויוטוה קורולה מליסינג (שנת 2007 או 2008 לא בטוחה) והצריכת דלק שלה

בטוח לא 1:14.9....... אולי אם אתה מרחף מעל התנועה או נוסע על ניוטרל כל הדרך.

הצריכה היא בסביבות 1:12 (וגם זה בבינעירוני).

פורסם

לפותחת השרשור:

מדוע היה צריך להריץ את אותה השאלה פעמיים בהפרש של חצי שעה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188866

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משיחתי עם חברים שיש להם מכוניות ליסינג מכל שלושת הסוגים - הטויוטה קורולה היא הכי חסכונית - חד משמעי !

(הונדה סיביק הדגמים החדשים יותר חסכונית מהטויוטה קורולה)

פורסם
לפותחת השרשור:

מדוע היה צריך להריץ את אותה השאלה פעמיים בהפרש של חצי שעה?

פשוט כי בתחילה שמתי בכללי, ואז קפצו לי קישורים וראיתי שכולם שמו כאן - אז הוספתי

פורסם
משיחתי עם חברים שיש להם מכוניות ליסינג מכל שלושת הסוגים - הטויוטה קורולה היא הכי חסכונית - חד משמעי !

חסכונית בכמה? יש למישהו נתוני צריכה אמיתים?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
חסכונית בכמה? יש למישהו נתוני צריכה אמיתים?

זה יכול להגיע לפערים של 20 אחוז.

תחשוב שאם הקורולה צורכת 1:11 והפוקוס הכבדה 1:9 - קיבלת כ 20 אחוז.

כלומר עם אתה נוסע עם הרכב לעבודה ומוציא כ-1500 שקל עם הקורולה אתה יכול לחסוך כ 300 שקל לחודש - לא מעט !

לדעתי הבעיה בצרכני הרכב שלא מעניין אותם צריכת הדלק אלא כוחות סוס - דבר לדעתי שמהווה שיקול מוטעה, יש להחרים רכבים עם צריכת דלק גבוהה ורק אז ישכילו היצרנים להתאמץ בשיפור צריכת הדלק - דבר שכימעט ולא קרה עשרות שנים.

פורסם

חודש וחצי זה לא קצת ישן?

זאת גם ההודעה האחרונה של פותחת השרשור - 07.01.08

יכול להיות שהיא כבר קיבלה רכב מליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...