Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתוני מסירות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רלוונטי עבורך בהנחה שאתה חברת ליסינג גדולה, ורוצה לדעת איזה דילים קיבלו המתחרים שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

או אם מתחשק לך לראות שפורשה מכרו 20 מכוניות ספורט ועוד 23 קאיינים.

או שBMW מכרו 246 יחידות של הX5 ושאודי מסרו 83 יחידות של Q7.

ושיש 103 פראיירים שקנו אלפא-רומיאו כשסמל"ת היא היבואן הרשמי של המותג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה נחמד, אבל האם אין לפי סוגי רכב של כל יבואן?

לא ברשת. מדובר במסמך עב-כרס.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל, דבר ראשון - מה הבעיה שהמסמך הזה יהיה ברשת? כמה שהוא עב-כרס, הרי בסופו של יום הוא מודפס מקובץ במחשב.

ודבר שני, למה כלכך עב-כרס? כמה דגמים כבר יש לכל יצרן רכב שנמכר בארץ?

נראה לי שהיצרן עם הכי הרבה דגמים בארץ זה מרצדס וגם אז הוא לא עובר את ה20 דגמים שונים (בלי קשר לנפח המנוע).

ובכל מקרה, יש דרך להשיג את המסמך הזה? :)

פורסם

תראה, תבין. מדובר במסמך ברזולוציה מאד גבוהה: לא מופיע שם "סדרה 3" אצל ב.מ.וו, אלא פירוט כל גרסאות המנוע בנפרד, לכל גרסת מרכב בנפרד, אחורה לכל חודשי השנה, כאשר לפעמים דגמים משנות דגם שונות מקבלים שמות שונים... אל תשאל.

אנחנו מקבלים את זה מאיגוד היבואנים לפי בקשה (ולרוב אנו מבקשים פעמיים בשנה). אני לא מניח שהשירות הזה פתוח בפני כל אחד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כשאתה אומר "אנחנו" אני מניח שאתה מדבר על מערכת מגזין "אוטו" ?

פורסם
תראה, תבין. מדובר במסמך ברזולוציה מאד גבוהה: לא מופיע שם "סדרה 3" אצל ב.מ.וו, אלא פירוט כל גרסאות המנוע בנפרד, לכל גרסת מרכב בנפרד, אחורה לכל חודשי השנה, כאשר לפעמים דגמים משנות דגם שונות מקבלים שמות שונים... אל תשאל.

אנחנו מקבלים את זה מאיגוד היבואנים לפי בקשה (ולרוב אנו מבקשים פעמיים בשנה). אני לא מניח שהשירות הזה פתוח בפני כל אחד.

טל

נניח שאני רוצה לדעת כמה דגמים מכרה סובארו מ - B4.

מה יעזור לי שאני יודע שסובארו מסרה (נניח) 782 מכוניות? הדגם הספציפי מעניין אותי.

פורסם

ומה יעזור לי אם אני יודע שזה לא יעזור לך? אל מי אתה מפנה את השאלה בדיוק? בינתיים, פעם אחרונה שבדקתי, אני עדיין לא ממונה על עיבוד והפצת נתוני מכירות רכב בישראל.

אתה מוזמן לפנות לאיגוד היבואנים, לדבר שם עם המזכירה או מי שזה לא יהיה, ולראות אם קיימת בכלל אפשרות לקבל את הדו"ח המפורט. יכול להיות שיפתיעו ויגידו שכן.

אה, ל-Discover: התשובה היא כן.

טל

פורסם

האם יש סטטיסטיקה למסירות רכב למגזר הפרטי בלבד (כלומר ללא חברות הליסינג) ?

מעניין לדעת אילו מותגים ודגמים הכי נמכרים לציבור שקונה את הרכבים

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...