Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב בקבוצה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל המלצות על בחירת רכב מקבוצה 2.

הקריטריונים: בטיחות - יש לי שני ילדים קטנים, נוחות נהיגה, נוחות ישיבה ומקום לרגליים במושב האחורי, תא מטען מרווח.

עדין לא קיבלתי רשימת כלי רכב לבחירה, אך נאמר לי שאקבל רכב מקבוצה 2.

תודה ושבת שלום.

פורסם

הרנו מגאן עונה על הדרישות שהגדרת.

בטיחות- 5 כוכבי בטיחות , מערכת ESP, ניתן לנטרל את כרית האוויר במושב ליד הנהג.

מרווחת מאוד - ספסל אחורי מרווח מאוד, תא מטען גדול מאוד.

אבזור- יש הכל.

נוחה מאוד.

אמינות- טובה מתדמיתה.

לא משנה באיזה רכב תבחרי, תבצעי נהיגת מבחן לפני קבלת ההחלטה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מסכים עם אורן ב 100%. היה לי לי מגאן (ליסינג) והוא משפחתי+בטוח מס' 1 בקטיגוריה שלו. אין ספק!!

כמובן יציעו לך גם מאזדה 3. להגיד לא תודה ולא להסתנוור ממנו.

בהצלחה

פורסם

המגאן היא הבחירה העדיפה מבחינתך. אפשר להביא בחשבון גם C4 , ואולי פורד פוקוס שהן בטוחות ודי נוחות, אבל הן נחותות מהמגאן במרווח ובנוחות הנסיעה.

פורסם

ה C4 לא עונה על הדרישות הנ"ל. תא מטען קטן ביותר. כמו כן הישיבה מאחור מאוד לא נוחה. כל כניסה לבור הכי קטן מלווה בבום אדיר. הרכב נחמד ומאובזר טוב לא יותר מזה.

פורסם

תודה רבה לכולכם.

גם לנו (בעלי ואני) המגאן נראית מתאימה.

האם לדעתכם מציעים את כל מגוון הרכבים הללו, או שהחברה יכולה להציע לי שני דגמים בלבד?

פורסם

הם גם יכולים להציע לך רכב אחד בלבד במגוון צבעי כסוף ליסינג.

מבחר הדגמים המוצעים לך תלוי בגודל החברה, חברת הליסינג איתה הם קשורים, מבצעים שחברת הליסינג מציעה וכו'.

לעיתים גם כושר המיקוח שלך וסיטואציה מיוחדת בה את נמצאת יכולים להשפיע על המשוואה.

פורסם

בהרבה חברות נהוג לא לכלול את המגאן בהיצע, משום שהיא נחשבת לפחות אמינה וחברת הליסינג אינה ששה להחכיר אותה באותו מחיר של הפוקוס, למשל. את בהחלט יכולה לנסות ולהתמקח, אבל תלוי מה נהוג אצלכם.

• תוכן חדש...